Vijesti / Ostalo

Preminuo i treći radnik stradao u kanalizaciji, oglasila se i policija

Preminuo i treći radnik stradao u kanalizaciji, oglasila se i policija

Preminuo je, na žalost, i treći djelatnik stradao u teškoj nesreći koja se dogodila tijekom radova na kanalizaciji u Čepinu.

Potvrdio je to zamjenik ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Osijek (KBCO) Vlatko Kopić koji je rekao da su se liječnici od dolaska ozlijeđenoga borili za njegov život, ali nažalost nisu uspjeli. Osječko-baranjska policija objavila je sve detalje ove tragedije koja je potresla Osijek i okolicu, ali i cijelu Hrvatsku.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prilikom odštopavanja kanalizacije na raskrižju Kalničke i Ulice Papuka u Čepinu, oko 11 sati 19. lipnja, uslijed udisanja plinova u šaht su pala dva djelatnika osječke i dva djelatnika čepinske tvrtke. Tom su prilikom smrtno stradali 42-godišnjak i 43-godišnjak, a 52-godišnjak i 37-godišnjak zadobili su ozljede opasne po život te im je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Dvadesetčetverogodišnji djelatnik čepinske tvrtke također je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je zadržan na promatranju, dok su mrtva tijela prevezena na Odjel za patologiju radi obdukcije. Uslijed zadobivenih ozljeda i udisanja plinova u poslijepodnevnim satima preminuo je 37-godišnjak. Nastavljamo rad na utvrđivanju okolnosti događaja."

Detalje strašne tragedije pogledajte OVDJE.

FOTO: Davor Javorović/Pixell
SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!