Lifestyle / Studentski kutak

AIESEC Osijek prima nove članove

AIESEC Osijek prima nove članove

AIESEC Osijek, lokalni odbor najveće međunarodne studentske organizacije, prima nove članove. Koji su benefiti učlanjenja, ali i datumi kada imate priliku saznati više i učlaniti se u ovu udrugu, pročitajte u nastavku.

Ako si student željan znanja i novih iskustava, sigurno si već razmišljao o učlanjenju u AIESEC. Na prošloj su te regrutaciji spriječili ispiti, nesigurnost oko samoga učlanjenja ili ti je nešto drugo promijenilo planove? Nema veze jer je počela jesenska regrutacija! Nije važno studiraš li biologiju, ekonomiju, građevinu ili medicinu; jesi li prva ili zadnja godina; redovan ili izvanredan student – u AIESEC su svi uvijek dobrodošli! S druge strane, nadamo se da ćeš pokazati motiviranost, otvorenost i spremnost za rad u našoj udruzi.

Budući da je AIESEC studentska organizacija na čijim projektima rade praktikanti sa svih strana svijeta, imaš priliku družiti se sa stranim studentima koji dođu u Osijek na praksu, a samim time i poboljšati svoje govorne vještine iz engleskog jezika. Također, često ćeš imati i besplatan smještaj u zemljama tih istih praktikanata na njihovim rezervnim krevetima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Profesionalno, AIESEC ti omogućava rad u projektnim timovima, vođenje projekata i timova. Nauči knjižiti u Synesisu, pravi planove promocije, održavaj intervjue i edukacije, organiziraj dočeke i događanja stranim studentima, nauči ili usavrši Photoshop, idi na sastanke s tvrtkama ili „naše ljude" šalji na praksu! Čeka te još puno prilika, a sve ovisi samo o tebi.

studenti-banner.jpg

Još uvijek se dvoumiš? Od 7. do 18. listopada 2013. bit će postavljeni info štandovi na Ekonomskom fakultetu kako bi svi zainteresirani pitali sve što ih zanima u vezi članstva, programa međunarodne stručne prakse i mogućnostima koje pruža studentska organizacija AIESEC.

Također, u srijedu, 16. listopada u 18 sati, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat će se info sastanak za sve zainteresirane studente. Potencijalni novi članovi na taj će se način moći bolje upoznati s članovima AIESEC-a, saznati više o njihovim iskustvima u organizaciji, upoznati praktikante koji su na praksi u Osijeku, kao i naših studenata koji su bili na praksi negdje izvan Hrvatske. Također će moći čuti iskustva nekadašnjih članova, alumnija, koji su danas uspješni poslovni ljudi i strastveni AIESEC-ovci.

Najvažniji i posljednji dio regrutacije čeka samo najupornije. Dvodnevni seminar za nove članove održat će se 26. i 27. listopada u Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. Local Training Seminar spaja educiranje o organizaciji, edukacije od strane tvrtki, talk show s alumnijima, uvijek prisutno upoznavanje mnoštva novih ljudi, red zabave i onaj trenutak kad shvatite da si nećete dopustiti da budete samo student.

Svi zainteresirani mogu, osim na info štandove i info sastanak, doći i u ured AIESEC-a Osijek na Ekonomskom fakultetu ili posjetiti našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/AiesecOsijek.

Prijavnica za članstvo: http://bit.ly/18RgzTC

Ako niste još zainteresirani za članstvo, nego čekate proljetnu regrutaciju, još nemate dovoljno informacija, zalutali ste dok ste tražili Studentski zbor ili vas zanima kako izgleda naš mali ured u dvorištu, za vas smo otvorili svoja vrata. Od 21. do 25. listopada svratite i pogledajte što se trenutno događa u lokalnom odboru Osijek, tko ima najviše posla i što se konkretno radi, a vezano je uz vaše fakultetsko obrazovanje. Osim toga, možete im se pridružiti i na redovnom AIESEC sastanku 23. listopada u dvorani 13 na Ekonomskom fakultetu. Na sastanak su pozvani svi znatiželjni studenti koje zanima rad ove organizacije. Nadamo se da se vidimo u velikom broju.


Izdvojeno

Reci što misliš!