Studentski kutak

U iščekivanju diplome: Ispitni rokovi

ispitni rokovi

Naša rubrika Studentski kutak od danas je bogatija za novu kolumnu pod nazivom "U iščekivanju diplome" u kojoj će vam naša suradnica Petra, brucošica na Odjelu za kulturologiju, donosit vam svoje doživljaje iz osječkog studentskog života. U svom prvom tekstu Petra se osvrnula na netom završene ispitne rokove u veljači.

   

Studenti EFOS-a 'grickali'' Bobi

EFOS i BOBI 1

Podjela priznanja i nagrada najuspješnijim studentima za rad na rješavanju poslovnih slučajeva poduzeća Bobi Snacks d.o.o.

   

Zanimljivi govornici, networking i zabava: Bliži se Inspire Me konferencija u Osijeku

Inspire Me 3

Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka u Osijeku, a očekuje se sudjelovanje preko 250 studenata i mladih različitih usmjerenja. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici imati priliku vidjeti koje su mogućnosti zapošljavanja u uspješnim kompanijama.

   

Crowdfounding u središtu pozornosti na ovogodišnjoj Market&NG konferenciji

marketing

Ove godine ponovno ćete imati priliku poslušati vodeće predstavnike iz svijeta marketinga i to na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Tema ovogodišnje konferencije Market&NG je „How to make money online“, a održava se 9. i 10. ožujka 2017. godine.

   

Studentima ipak neoporezivo 60.600 kuna godišnje

Studentima ipak neoporezivo 60.600 kuna godišnje

Ministar financija Zdravko Marić odustao je od oporezivanja mjesečnog limita od 5.050 kuna zbog sezonskih poslova.

   

HSZ: ''Studenti koji ne zarade više od 5050 kn mjesečno neće se dodatno oporezivati!''

Lavinu komentara pa i popularno Facebook organiziranje izazvala je današnja vijest kako će se dodatno oporezivati svi studenti koji godišnje zarade više od 15 tisuća kuna. S obzirom da je vijest objavljena iznenada i bez prethodne javne rasprave, nije čudo da su ju brojni interpretirali na način koji je izazvao revolt studenata.

   

Od ove godine država oporezuje sve studente koji zarade više od 15 tisuća kuna godišnje

Novogodišnje iznenađenje za sve studente koji rade preko studentskih servisa pripremili su hrvatski zakonodavci.

   

Predavanje iz poslovnog pre(na)govaranja u režiji kreativaca iz Adverte

adverta 01

Kreativna agencija Adverta posjetila je u ponedjeljak (12. 12.) Ekonomski fakultet u Osijeku s ciljem da studentima prve godine diplomskog studija Marketinga i Trgovine i logistike prošire praktična znanja o poslovnom pregovaranju.

   

''Tko smo, što smo'' okupio više od 80 predstavnika udruga

tko sam sto sam obz 01

Preko 80 predstvanika Udruga, Organizacija mladih i Savjeta mladih gradova i Općina sudjelovalo je na projektu Savjeta mladih Osječko-baranjske županije „Tko smo, što smo?“. Terasa Atelier bara u Osijeku bila je prepuna, a za mlade koji su se odazvali tražila se stolica više.

   

Uspješna suradnja studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku i poduzeća MAKO d.o.o.

Suradnja EFOS i MAKO 1

Podjela priznanja i nagrada najuspješnijim studentima za rad na poslovnom slučaju poduzeća MAKO d.o.o. [Ekonomski fakultet u Osijeku, 23.11.2016.]

   

U Stucu otvoren Dnevni boravak za studente

dnevni boravak studenti

Osječki studenti od danas na raspolaganju imaju  prostoriju za cjelodnevni boravak u sklopu Studentskog centra u Istarskoj 5.

   

Štednja u Hrvata: ''Nikad nemojte staviti sva jaja u istu košaru!''

stednja

Studentska udruga Financijski impuls, koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku, ove godine prvi je put, u suradnji sa Zagrebačkom bankom, obilježila Svjetski dan štednje. Direktorica centra za individualne klijente u Zagrebačkoj banci Marijeta Ravlić, održala je 02. studenog 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, predavanje pod nazivom: „Štedne navike stanovništva RH“.

   

Dodijeljeni certifikati novim članovima Svjetskoga saveza mladih

certifikati 01

U subotu 8. listopada 2016. u Osijeku održana je svečana dodjela certifikata novim članovima Svjetskoga saveza mladih. Dodjela se održala u prostoru kafića „Novi grad“, a osim prostorom, domaćini su iznenadili i pićem dobrodošlice.

   

Novosti iz Studentskog servisa

Novosti iz Studentskog servisa

U cilju poboljšanja usluge Studentski centar od jučer je omogućio studentima da samostalno mogu imati uvid u svoje ugovore, ali i karticu isplaćene zarade tijekom kalendarske godine.

   

Stranica 1 od 17

68°
20°
°F | °C
Vedro
40%
Uto

48 | 63
8 | 17
Sri

39 | 53
3 | 11
Čet

40 | 56
4 | 13
Pet

43 | 61
6 | 16

Najave događaja

Ponuda poslova