Lifestyle / Koncerti

Hladno pivo 12. listopada u kinu Europa

Hladno pivo 12. listopada u kinu Europa

Za otvorenje nove koncertne sezone ekipa koja organizira koncerte u kinu Europa odabrala je najveću punk rock atrakciju regije, uvijek aktualni, bend Hladno pivo. Stižu nam Osijek u subotu, 12. listopada 2013. godine i održavaju dugo očekivani spektakl u Kinu Europa!

Njihov proboj krenuo je 1987. iz zagrebačkog zapadnog predgrađa Gajnica, da bi krajem 90-ih ostali ubilježeni kao definitivno najznačajniji domaći punk rock band tih godina i jedan od najboljih rock bandova uopće na domaćoj sceni. Hladno Pivo predstavljaju pjevač Mile, gitarist Zoki, basist Šoky, bubnjar Suba, truba Stipe i klavijaturist Deda. Fanove će zabavljati uz hitove poput „Ne volim te", „Supermen", „Pitala si me", „Zimmer frei" i ostale poznate stvari koje publika jedva čeka čuti.

Koncert Hladnog piva održava se u sklopu regionalne IT Konferencije - The Geek Gathering 2013

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u CD shopu Dancing Bear u pothodniku po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena koncertne ulaznice iznositi 80 kuna.

STUDENTIMA DAJEMO POSEBNU POGODNOST ONLINE KUPOVINOM PUTEM ENTRIO SUSTAVA - cijena ulaznice je 40kn!

Druženje s bendom se nastavlja na službenom after party u Clubu Oxygene iza ponoći, a uz kupljenu ulaznicu za koncert ulaz u Oxygene je besplatan.

Vrata kina Europe se otvaraju u 20 sati, a koncert počinje u 22 sata.

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 5x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite: želim na koncert Hladnog piva.

DOBITNICI:

Tena Lukic
Kristina Vidakovic
Tomislav Gomboš
Lucija Lulić
Luka Filipović

Ulaznice podižete na ulazu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!