Vijesti / Ostalo

The Geek Gathering Osijek 2013. - raj za IT stručnjake i entuzijaste

The Geek Gathering Osijek 2013. - raj za IT stručnjake i entuzijaste

The Geek Gathering je konferencija namijenjena developerima, onima koji to teže postati te IT entuzijastima. Renomiran predavači, odlična predavanja, praktične i zanimljive radionice uz neformalni zabavni dio konferencije koji uključuje aktivnosti poput koncerata i retrogaminga su razlog više za dolazak na konferenciju. Fokus je na novije tehnologije poput Cloud computinga, naprednog JavaScripta, web application security-a, Open source tehnologija, baza podataka, korisničkog iskustva te tehnologija općenito.

Održava se u IT centru regije - gradu Osijeku, od 11. do 13. listopada i okuplja renomirane regionalne i svjetske stručnjake predavače koji će kroz sva tri dana konferencije developerima predstaviti nove pristupe i rješenja aktualne problematike kroz predavanja i radionice.

ZAŠTO KUPITI KARTU ZA THE GEEK GATHERING?

RENOMIRANI PREDAVAČI
Martin Naumann (Centralway, Švicarska)
Tom 'Spot' Callaway (Fedora Project, Red Hat, SAD)
Ruth Suele (Wired.com, SAD)
Tom Buchok (Node.js, SAD)
Miljenko Cvjetko (Holisticware/Xamarin, Hrvatska)
Davor Pavuna (EPFL, Švicarska)
Krunoslav Begić (Pronect, Hrvatska)
Ratko Mutavdžić (Projektura, Hrvatska)
Tomislav Tipurić (Microsoft, Hrvatska)
Five minutes (Hrvatska)
NOVE TEHNOLOGIJE, NOVA ZNANJA I PROFESIONALNA NADOGRADNJA
Program konferencije je osmišljen s ciljem upoznavanja polaznika s novim tehnologijama, načinima rada i konkretnim rješenjima kako bi razinu znanja podigli na višu razinu te svladali nimalo lake programerske zadatke poput Hybrid mobile development, Cloud computinga, rada na Xamarin platformi, web sigurnosti, HTML 5, big dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

IT CENTAR REGIJE
Osijek kao IT centar regije s više od 300 zaposlenih u više od 70 tvrtki čije su kvalitete i rad prepoznati na globalnoj razini za koje su višestruko nagrađivani, a neke su se pokazale kao odlični startup projekti koji su uspjeli privući pažnju i milijunska ulaganja investitora.Pokretanjem projekta, danas udruge Osijek Software City,  Osijek gradi brand o gradu u kojem su koncentrirane odlične IT tvrtke koje proizvode kvalitetan software. The Geek Gathering se odlično uklapa u kompletan plan brandiranja Osijeka te uživa potporu Osijek Software City-a.
Osijek je i geolokacijski centar regije s manje od 300km udaljenosti od Sarajeva, Zagreba, Budimpešte, Beograda. Savršena pozicioniranost rezultira izostankom dugog puta i daleke vožnje te postaje još jednim, izuzetno važnim razlogom za dolazak!

NETWORKING I PRONALAZAK NOVIH POSLOVNIH RJEŠENJA
Idealno mjesto s velikom koncentracija odličnih predavača, vrhunskih programera i IT stručnjaka željnih novih znanja koja su možda baš rješenja problema s kojima se nosite.
Speed dating će vam omogućiti da se zaljubite u projekt/pojedinca u 10 minuta i ostvarite sretnu poslovnu vezu koja može rezultirati novom suradnjom ili potencijalnim zaposlenjem – mogućnosti su neograničene.


G33K RETROGAMING + FREE BIKE RIDES
U pauzama od predavanja i radionica očekujemo da pokažete gamersku geek stranu – fliper, Nintendo, Super Nintendo, Commodore, Amiga  čekaju da zgrabite joysticke i tipkovnice u ruke i postane najbolji retro gamer konferencije. Očekuje vas nimalo lak zadatak pokazivanja vještina u igrama poput - Street Fighter II, Super Mario Kart, Tetris i mnoge druge.
Osigurali smo i punkt na kojemu sudionici mogu besplatno uzeti bicikle i krenuti u istraživanje Osijeka te se voziti po više od 33 kilometra biciklističkih staza Osijeka.

KONCERTI, PARTY I ODLIČNA ZABAVA
Što je konferencija bez dobre zabave? Nakon završetka predavanja imate prostora za odmor, a nakon njega kreće gurmansko uživanje u slavonskim specijalitetima, party te koncerti na kojima očekujemo minimalan pristup vašem smartphoneu te maksimalno druženje i zabavu sa sudionicima!


Izdvojeno

Reci što misliš!