Vijesti / Regija

Slučaj bećarac: ''Nije pjevao priđi bliže! Pjevao je: Skini gaće!''

Slučaj bećarac: ''Nije pjevao priđi bliže! Pjevao je: Skini gaće!''

Slučaj bećarac jedinstven je u hrvatskoj pravosudnoj praksi. Podsjetimo, još 2015. godine u sklopu manifestacije Ljeto valpovačko, danas optuženi Branimir Čolaković pjevao je u povorci sudionika i za to zaradio prekršajni prijedlog jer je omalovažavao i diskriminirao policijsku službenicu.

VIDEO Policija se žalila na oslobađajuću presudu: Bećarac je ponovo pred sudom!

Naime, Čolaković je prema navodima policajke koja je osiguravala povorku pjevao posprdni bećarac ''Mala moja ti u plavoj bluzi, skini gaće pa mi se naguzi!'' dok sam optuženi tvrdi kako to nikad ne bi pjevao već su njegove riječi bile ''priđi bliže pa mi se naguzi.''

PXL 271118 22818019

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom suđenju, sud je Valpovčanina oslobodio, ali se na presudu žalila PU Osječko-baranjska pa je sve ponovo završilo na sudu.

Inače, prema pisanju Index.hr, jučerašnje ročište proteklo je u poprilično napetom tonu s obzirom da je na navode policajke Marije Iličić, Čolaković istu priupitao može li se uopće pogledati u ogledalo.

PXL 271118 22818016

Kakav će pravorijek sud donijeti ovoga puta, teško je prejudicirati, ali je sam Čolaković istaknuo kako očekuje oslobađajuću presudu. 

SiB.hr
Foto i video: Davor Javorović/Pixell

    


Izdvojeno

Reci što misliš!