Vijesti / Regija

PU osječko-baranjska

Policija organizira javnu dražbu bicikala

Policija organizira javnu dražbu bicikala
Ilustracija (Goran Ferbezar/PIXSELL)

U dvorištu policijske uprave te u policijskim postajama obavit će se prepoznavanje te prodaja pronađenih i napuštenih stvari

Na temelju članka 796. Uredbe o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović donio je odluku kojom ovlašćuje načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Ladislava Becea da donese Odluku o prodaji pronađenih i napuštenih stvari i putem Povjerenstava za određivanje cijene pronađenih i napuštenih stvari provede  prodaju.
 
Prodaja napuštenih i pronađenih stvari, obavit će se putem javne dražbe. Prodajom će biti obuhvaćeni bicikli, mobiteli, pronađene torbice i slično.
 
Slijedom navedenog izvješćujem Vas da će se u petak, 29. studenog od 11 do 13 sati u dvorištu Policijske uprave osječko – baranjske (Trg Lavoslava Ružičke 1, Osijek) organizirati prepoznavanje napuštenih i pronađenih stvari s područja I. policijske postaje Osijek, II. policijske postaje Osijek, Policijske postaje Čepin, Policijske postaje Donji Miholjac i Postaje granične policije Dalj.
 
Prepoznavanje napuštenih i pronađenih stvari održat će se u isto vrijeme u petak, 29. studenog od 11 do 13 sati i u Policijskoj postaji Đakovo, Policijskoj postaji Našice, Policijskoj postaji Belišće, Policijskoj postaji Donji Miholjac, dok će se u Policijskoj postaji Beli Manastir prepoznavanje održati 29. studenog od 9 do 12 sati.
 
Za sve stvari koje ne budu prepoznate i vraćene vlasnicima, organizirat će se prodaja putem javne dražbe.
 
Prodaja putem javne dražbe održat će se u subotu, 30. studenog, od 10 do 12 sati, u dvorištu Policijske uprave osječko – baranjske (Trg Lavoslava Ružičke 1, Osijek), kao i u navedenim policijskim postajama u Đakovu, Našicama, Belišću, Donjem Miholjcu i Belom Manastiru.

Izdvojeno

Category: 7733 - 8357

Reci što misliš!