Vijesti / Regija

pokušaj ubojstva

Slavonski Brod: 65-godišnjak upucao maloljetnika puškom u nogu

Slavonski Brod: 65-godišnjak upucao maloljetnika puškom u nogu

Zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije i nakon svađe, 65-godišnjak je ozlijedio 16-godišnjaka pucavši mu u nogu

Malokalibarskom puškom u slavonskobrodskome naselju Jelasu muškarac je u petak ranio 16-godišnjaka te je prijavljen za pokušaj ubojstva, a po riječima glasnogovornice brodsko-posavske Policijske uprave Kate Nujić, pucnjava se dogodila nakon svađe muškarca i maloljetnika.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje na ubojstvo u pokušaju i nedopušteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, napadač je u nedjelju predan u pritvor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U petak u 22.40 sati na raskrižju Radićeve i Mrsunjske ulice 65-godišnjak je zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, a nakon svađe, ispalio streljivo iz puške ozlijedivši pritom maloljetnika od 16 godina u nogu.

Muškarac je ručno preradio zračnu pušku u malokalibarsku. Osumnjičeni je uhićen te je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio spomenuta kaznena djela", rekla je za Hinu Kata Nujić.

Županijski sud u Slavonskom Brodu izdao je nalog za premetačinu prostorija kojima se koristio napadač, a policajci su pronašli malokalibarsku pušku i 12 komada streljiva.


Izdvojeno

Reci što misliš!