Vijesti / Regija

u noći sa subote na nedjelju

Mladić iz Čepina bez položenog vozačkog bježao policiji - kazna 67 tisuća kuna

Mladić iz Čepina bez položenog vozačkog bježao policiji - kazna 67 tisuća kuna
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za navedene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu do 67,000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od 3 mjeseca nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima „B“ kategorije i 19 negativnih prekršajnih bodova

Tijekom proteklog vikenda na području Plicijske uprave osječko–baranjske evidentirano je dvadesetdvije prometne nesreće. U osam prometnih nesreća tri osobe su teže ozlijeđene, u pet prometnih nesreća devet osoba je lakše ozlijeđeno, dok je u četrnaest prometnih nesreće nastala materijalna šteta.

Na području PU osječko–baranjske od 27. do 29. rujna policijski službenici zaustavili su sedam vozača koji su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (pet vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najveća prisutnost alkohola u krvi policijski službenici evidentirali su dana 27. rujna u 17,05 sati u Zmajevcu, kada su zaustavili 80-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Zmajevca, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi  2,51 grama po kilogramu.

29. rujna, u 03,25 sati u Osijeku, 20-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, nije se zaustavio na znak policijskog službenika koji ga je zaustavljao svjetlećom stop palicom, u nastavku je povećavajući brzinu kretanja prošao kroz raskrižje Vukovarske ulice i Ulice S. Radića na znak crvenog svjetla na raskrižju te je u nastavku krećući se Županijskom ulicom skrenuo u Ružinu ulicu u suprotnom ili zabranjenom smjeru.

Za navedene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu do 67,000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od 3 mjeseca nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima „B“ kategorije i 19 negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!