Vijesti / Regija

dvije osobe kazneno prijavljene

U improviziranom laboratoriju uzgajali marihuanu

U improviziranom laboratoriju uzgajali marihuanu
PU osječko-baranjska

Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su 17. rujna pretragu doma i drugih prostorija koje u Erdut Planini i Petrijevcima koriste 40-godišnjak i 40-godišnjakinja

Završeno je kriminalističko istraživanje dvije osobe te se sumnja da su 40-godišnja hrvatska državljanka i 40-godišnji hrvatski državljanin počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Tijekom 2019. godine 40-godišnjakinja i 40-godišnjak posadili su i uzgajali marihuanu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su 17. rujna pretragu doma i drugih prostorija koje u Erdut Planini i Petrijevcima koriste 40-godišnjak i 40-godišnjakinja. U pretrazi su pronašli i uz potvrde oduzeli ukupno nekoliko desetaka komada stabljika marihuane te improvizirani laboratorij. Prilikom pretrage doma i drugih prostora 70-godišnje hrvatske državljanke koje u Vardarcu povremeno koristi 40-godišnjakinja, pronađen je plinski pištolj. Pištolj neovlašteno posjeduje 70-godišnjakinja.

Zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 40-godišnjaka i 40-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu, a zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv 70-godišnjakinje podnose optužni prijedlog.

Izvor: PU osječko-baranjska


Izdvojeno

Reci što misliš!