Vijesti / Regija

Višestruki recidivist

15 dana zatvora za pijanog vozača

15 dana zatvora za pijanog vozača
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici policijske postaje iz Slatine su prilikom kontrole prometa u vremenu od 12., 25. i 26. kolovoza na području općine Čađavica u činjenju prekršaja u prometu

Policijski službenici policijske postaje iz Slatine su prilikom kontrole prometa u vremenu od 12., 25. i 26. kolovoza na području općine Čađavica u činjenju prekršaja u prometu, zatekli višestrukog recidivistu, 53 – godišnjeg vozača automobila.

Naime, provedenom kontrolom 53 – godišnjeg vozača, policijski službenici su utvrdili kako isti upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i s koncentracijama  alkohola u organizmu od 1.78 promila (12. kolovoza), 3.24 promila  (25. kolovoza) i 2.93 promila, jučer 26. kolovoza.

policija
kaptol Mrtva pijana s 3,29 promila vozila Mercedes



Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i danas 27. kolovoza u dopodnevnim satima, doveden kod suca za prekršaje po pokrenutom Optužnom prijedlogu Policijske postaje Slatina, gdje mu je prekršajni sudac u Slatini, odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, nakon čega je  po policijskim službenicima, 53 – godišnjak sproveden u Zatvor u Bjelovaru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!