Vijesti / Regija

najpijaniji biciklist iz đurđenovca

Tijekom vikenda na županijskim prometnicama policija evidentirala 18 nesreća i zaustavila 20 pijanih vozača

Tijekom vikenda na županijskim prometnicama policija evidentirala 18 nesreća i zaustavila 20 pijanih vozača
Miroslava Novak/eMeđimurje

Od 16. do 18. kolovoza na području Osječko-baranjske policijske uprave policijski su službenici zaustavili 20 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osamnaest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih petnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Osam se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Belišća, tri na području Đakova, dvije na području Našica, a jedna na području Baranje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 16. do 18. kolovoza na području Osječko-baranjske policijske uprave policijski su službenici zaustavili 20 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (16 vozača osobnih automobila i četiri vozača bicikla). Od navedenog broja utvrđenih prekršaja alkohola, 16 prekršaja upravljanja vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirano je prilikom provođenja pojačanih mjera 17. i 18. kolovoza.

policija
71-godišnji vozač Retrovizorom 'zakačio' pješakinju, teško ju ozlijedio pa pobjegao

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su  17. kolovoza u 15,30 sati u Đurđenovcu, kada su zaustavili biciklistu, 51-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Đurđenovca, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,38 grama po kilogramu.

U subotu, 17. kolovoza, u 10,20 sati u Laslovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Počinitelj, 83-godišnji hrvatski državljanina iz Laslova, vozač osobnog automobila upravljao je vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,41 grama po kilogramu.

Istoga dana u 18,15 sati u Trnavi se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 24-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Viškovaca, policijski službenici evidentirali su prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu.

Također 17. kolovoza, u 21,10 sati, policijski službenici zaustavili su u Josipovcu osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Solina. Vozač je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,89 grama po kilogramu. Uhićen je sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

U nedjelju, 18. kolovoza u 1,25 sati na raskrižju ulica Kamila Firingera i Franje Kuhača u Osijeku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.


Izdvojeno

Reci što misliš!