Vijesti / Regija

blagdan velike gospe

Dodatne autobusne linije za Aljmaš i povoljnije jednosmjerne karte

Dodatne autobusne linije za Aljmaš i povoljnije jednosmjerne karte
Davor Javorovic/PIXSELL

Ove godine u Pantursitu su se odlučili i povećati broj autobusnih linija u odnosu na prethodne godine

Kao i svake godine, za blagdan Velike Gospe, Panturist je odlučio pored redovnih autobusnih linija, uvesti i dodatne polaske, a sve kako bi hodočasnicima omogućio da pohode Svetište Gospe od Utočišta, budući da veliki broj hodočasnika nema se kako vratiti natrag, a ima i veliki broj hodočasnika koji nisu u mogućnosti na bilo koji drugi način doći tamo, a htjeli bi hodočastiti Gospi u Aljmaš.

Ove godine u Pantursitu su se zato odlučili i povećati broj autobusnih linija u odnosu na prethodne godine, tako da će polasci za Aljmaš iz Osijeka kretati u 4:45, 6:00, 6:40, 8:30, 10:30, 11:30, 14:30, 16:45, a polasci iz Aljmaša će kretati u 4:45, 7:15, 8:00, 9:15, 10:00, 12:00, 14:00, 19:30. Autobusi će polaziti sa autobusnog kolodvora u Osijeku, te će redom stajati na stajalištima u Vukovarskoj, kod OLT-a, kod „Bendeka“, te na stajalištu na Zelenom Polju, a također će prolaziti i kroz Nemetin, Sarvaš te Bijelo Brdo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također ve godine su odlučili izaći hodočasnicima ususret, te će moći kupiti povratnu kartu po cijeni jednosmjerne karte, i to u iznosu od 30 kuna, i ta cijena će vrijediti samo za taj dan. Ukoliko bude bilo potrebe, osigurni su i dodatni autobuse.

Iz PAnturista napominju da će prijevoz obavljati isključivo klimatiziranim autobusima.


Izdvojeno

Reci što misliš!