Vijesti / Regija

pronašli ga radnici

Kod pristaništa turističkog broda u Kopačkom ritu pronađen artiljerijski projektil

Kod pristaništa turističkog broda u Kopačkom ritu pronađen artiljerijski projektil
Davor Javorovic/PIXSELL

Policija poziva i apelira na sve one, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji

U utorak, 6. kolovoza u blizini pristaništa turističkih brodica u Kopačkom ritu djelatnici tvrtke pronašli su odbačeni artiljerijski pancirni projektil call. 100 mm. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. Projektil je zbrinut na siguran način.

 
„Manje oružja, manje tragedija - izbacimo uljeza“ i dalje traje

Policija poziva i apelira na sve one, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Napominjemo da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.


Izdvojeno

Reci što misliš!