Vijesti / Regija

vikend izvješće PU osječko-baranjske

Ukrao nadzornu kameru sa škole; brusilicom zapalio slamu; pronašla topnički udar; ukrao 15 gajbi piva

Ukrao nadzornu kameru sa škole; brusilicom zapalio slamu; pronašla topnički udar; ukrao 15 gajbi piva
Miroslava Novak/eMeđimurje

Lopovi na području Osječko-baransjke županije ovog vikenda bili su iznimno aktivni

Iz današnjeg policijskog izvješća izdvajamo:

Osijek: Ukrao nadzornu kameru

Nepoznati je počinitelj 18. srpnja u popodnevnim satima sa škole u Osijeku ukrao kameru video nadzora i oštetio zaštitne poklopce i stalke na četiri rasvjetna tijela.  Materijalna šteta iznosi više od osam tisuća kuna.

Osijek: Ukrali bicikle

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom jutra, 21. srpnja, iz podruma stambene zgrade u Osijeku nepoznati je počinitelj ukrao dva bicikla čime je vlasnicima, 33-godišnjem i 27-godišnjem hrvatskom državljaninu,  pričinio materijalnu štetu u iznosu većem od pet tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 20. do 21. srpnja ispred stambene zgrade u Osijeku  nepoznati je počinitelj ukrao bicikl. Vlasniku, 46-godišnjem hrvatskom državljaninu, nastala je materijalna šteta u iznosu većem od tisuću kuna.

Osijek: Pronašla topnički udar

U petak, 19. srpnja, oko 13 sati u krovištu obiteljske kuće u Osijeku građanaka je pronašla topnički udar.

Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je preuzeo pronađeno.

Donji Miholjac: Brusilicom zapalio slamu

U petak, 19. srpnja, oko 11 sati u krugu tvrtke u Donjem Miholjcu tijekom radova brusilicom na metalnoj konstrukciji uslijed iskrenja zapalila se bala slame. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac. Požarom je nastala materijalna šteta u iznosu više stotina kuna.

Osijek: Policija moli građane za pomoć

U Osijeku, u ulici Svetog Leopolda Bogdana Mandića i jugoistočnom odvojku prema Državnoj cesti broj 2 (kod auto tržnice), 21.srpnja u 13,30 sati dogodila se prometna nesreća. Prilikom nesreće, nepoznati vozač motocikla oštetio je prometne znakove i udaljio se u nepoznatom smjeru.
U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, molimo svjedoke – očevice ove prometne nesreće da se jave osobno u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112 i 031/237-114. 

Forkuševci: Ukrali 15 gajbi piva

Tijekom noći sa 20. na 21. srpnja nepoznati je počinitelj u Forkuševcima provalio u metalni kontejner trgovine iz kojeg je ukrao više od 15 gajbi piva i nekoliko boca vina čime je tvrtki pričinjena materijalna šteta u iznosu većem od tisuću kuna.

Belišće: Ukrao motornu pilu

Tijekom noći, sa 18. na 19. srpnja, nepoznati je počinitelj na gradilištu tvrtke u Belišću provalio u kontejner tvrtke i ukrao motornu pilu. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Osijek: Ukrao zlanti nakit

U vremenskom periodu od 14. do 20. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Osijeku iz koje je ukrao zlatni nakit čime je vlasnici pričinio materijalnu štetu u iznosu od više desetaka tisuća kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!