Vijesti / Regija

ŽRTVA POMAHNITALOG UBOJICE

Đakovo u suzama: "Ivan je bio duša od čovjeka, najpozitivnija osoba koju sam poznavao"

Đakovo u suzama:
Facebook

Pravnika kojeg je ubio poremećeni štićenik Centra za socijalnu skrb pamtit će se po zaraznom osmijehu i dobroti

Ivan Pavić (35), borio se deset dana za život, ali bitku je izgubio, ozljeda glave koju mu je pucnjem iz pištolja u Đakovu nanio poremećni Andrija Drežnjak, bile su preteške. Ubojica na duši sad ima dvije osobe, Blaženku Poplašen i Ivana, kojeg ljudi opisuju kao dušu od čovjeka, osobu koja asocira na osmijeh.

Koliko je Ivan bio omiljen među prijateljima, ali i općenito u gradu potvrđuje i to da je više od stotinu građana prihvatilo inicijativu njegovih najbližih da na svoje Facebook profile kao profilnu fotografiju postave Ivanovu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Znate, s obzirom na sve što je Ivan bio ne želimo da s ovoga svijeta ode samo kao diplomirani pravnik Centra za socijalu skrb, jer on je bio puno više od toga. Bio je moralna vertikala, koja je svima nama podizala moralne standarde, a istovremeno i veliki veseljak, pozitivac, optimist..., čovjek koji nam je svima ispunjavao i uljepšavao život. Vjerujte, nije bilo svatova u kojima on nije podizao atmosferu na plesnom podiju, ali uvijek pozitivno i veselo", rekao je za Jutarnji list Ivanov mlađi brat pa nastavio kroz suze:

"Obožavao je glazbu, imao je kod kuće desetak instrumenata, svirao je gitaru, klavijature, u Puhačkom orkestru DVD-a Đakovo i trubu. Uvijek omiljen u svakom društvu. Nikada se nije posvađao ni s kim. O poslu nikada nije želio s nama razgovarati. To je držao jednim dijelom svoga života s kojim nije htio druge opterećivati."

Njegov kum opisao ga je kao dušu od čovjeka, najpozitivniju osobu koju je poznavao.

"To nije moje subjektivno mišljenje, potvrdio bi to bilo tko nakon pet provedenih minuta s Ivanom", kazao je njegov kum.

Ubojica nije dosad pokazao znakove kajanja, smijao se prilikom privođenja... Ostatak Đakova je u suzama.

Ivanov pogreb bit će na gradskom groblju u Đakovu danas u 17 sati.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!