Vijesti / Ostalo

dobio metalnom šipkom u gloavu

Novi detalji sukoba iz Koprivnice: Ejupi pušten iz pritvora

Novi detalji sukoba iz Koprivnice: Ejupi pušten iz pritvora
Davor Javorovic/PIXSELL

53-godišnjak metalnom je šipkom lupio Ejupia u glavu i pravo je čudo da nema težih ozlijeda

Na vidjelo su izašli novi detalji slučaja iz Koprivnice u kojem je priveden bivši nogometaš Osijeka, Muzafer Ejupi.

Iako se iz policijskog izvješća i pisanja lokalnih medija u Koprivnici dalo zaključit da su Ejupi i njegov rođak privedeni kao napadači na  53-godišnjeg Koprivničanca, čini se da i nije bilo baš tako.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podravski.hr je iz liječničkih krugova sazno kako je pravo čudo da Muzafer Ejupi nije teže stradao u “okršaju” s 53-godišnjakom jučer i to zbog običnog parkiranja. Ima više šavova na glavi, podljeve, razderotine, kako čujemo do neprepoznatljivost i da je dobio udarac koji centimetar dalje bilo bi jako opasno… i to sve od, navodnog udarca metalnom šipkom.   

Sve je krenulo zbog parkiranja. Kako Podravski.hr saznaje Ejupi i rođak autom su parkirali na mjesto koje očito nisu smjeli. Nakon rasprave s trećom osobom doletio je 53-godišnjak i metalnom šipkom  sleđa udario Ejupija. Je li tome prethodila svađa, prijepor ili nešto treće znat će se nakon što priopćenje izda Županijsko državno odvjetništvo. Ejupijev rođak, koji je još uvijek u prtivoru, čini se, odlučio je napasti 53-godišnjeg Koprivničanca, iz obrane ili osvete zbog Ejupija, ne znamo, no činjenica je da ga je “pospremio” u bolnicu.

U ovom trenutku nije poznato što je s 53-godišnjakom i u kakvom se stanju nalazi, no moguće je da na kraju svega bude optužen za napad na Ejupija koji je u takvom stanju da sigurno neće konkurirati za subotnji nastup protiv Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!