Vijesti / Ostalo

tučnjava u koprivnici

Uhićen bivši nogometaš Osijeka! S prijateljem teško ozlijedio muškarca zbog parkinga?

Uhićen bivši nogometaš Osijeka! S prijateljem teško ozlijedio muškarca zbog parkinga?
Davor Javorovic/PIXSELL

Ejupi i prijatelj su uhićeni, a nakon policijske istrage bit će poznato u kojoj je mjeri u tučnjavi sudjelovao nogometaš Slaven Belupa

Bivši nogometaš NK Osijek i ljubimac navijača s tribina Gradskog vrta Muzafer Ejupi (31) uhićen je u srijedu nakon tučnjave u centru Koprivnice. Ejupi, koji sada igra za Slaven Belupo i njegov prijatelj (32) potukli su se s muškarcem iz Koprivnice koji je s teškim ozljedama završio u bolnici. Njih dvojica su lakše ozlijeđeni, javlja Podravski.hr.

Ejupi i prijatelj su uhićeni, a nakon policijske istrage bit će poznato u kojoj je mjeri u tučnjavi sudjelovao nogometaš Slaven Belupa. Navodni razlog sukoba je parking. Međutim, više će biti poznato nakon što policija priopći o rezultatima istrage. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"25. rujna, oko 19.40 sati na ulici u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac starosti 53 godine je dobio teške tjelesne ozljede, a 31 i 32-godišnjak lakše. Dvije osobe su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje", naveli su u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.   


Izdvojeno

Reci što misliš!