Vijesti / Ostalo

Poginule 14-godišnjakinje

Daljani u šoku: "Putovale su na ekskurziju"

Strahovita nesreća dogodila se jutros na autocesti A3 na jednom od odmorišta kod mjesta Novska. Nažalost, dvije učenice Osnovne škole Dalja smrtno su stradale.

"U šoku smo. Dobili smo od policije informaciju da su dvije učenice naše škole stradale, ali još nismo dobili nikakve službene i detaljnije informacije. Očekujemo da ćemo uskoro dobiti službeno što se dogodilo", rekao je ravnatelj škole Mario Stanić.

Poginule su dvije učenice u dobi od 14 godina i to tijekom školske ekskurzije u sklopu koje su zajedno s drugim učenicima trebale otputovati na trodnevni izlet u Sveti Filip i Jakov.

nesreća
kamionom uletio na odmorište U strahovitoj nesreći na autocesti stradale djevojčice iz Dalja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Općinsko državno odvjetništvo u Sisku u suradnji s djelatnicima prometne policije Kutina provodi očevid prometne nesreća koja se dogodila jutros u 9.35 sati na autocesti A3 u smjeru Zagreba na odmorištu Novska. Prema dosadašnjim rezultatima očevida, do nesreće je došlo kada je vozač teretnog vozila iz dosad neutvrđenih razloga prvo udario u teretno vozilo HAC-a nakon čega je nekontrolirano nastavio kretanje kroz benzinsku crpku odmorišta gdje je došlo do naleta na parkirana vozila i pješake. U nezgodi je smrtno stradalo dvoje djece od 14 godina, a dvije punoljetne osobe s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život prebačene su u bolnicu", rekao je Mario Miletić, zamjenik općinske državne odvjetnice u Sisku.

Nesreća na autocesti A3 Fotogalerija

Prema informacijama policije, vozač kamiona zagrebačkih registracijskih oznaka nije bio pod utjecajem alkohola, a kako je sam izjavio, otkazale su mu kočnice te nije mogao zaustaviti svoj kamion uslijed čega je nekontrolirano uletio u samo odomorište.

Nesreća na autocesti A3
ministrica izrazila sučut Divjak: "Krizni tim ministarstva poslan u daljsku školu"

Razumljivo, mještani mjesta Dalj su u šoku pa je otkazana i nastava, a preostali učenici pušteni su kućama.


Izdvojeno

Reci što misliš!