Vijesti / Ostalo

REDIZAJN PORTALA

SiB.hr u novom ruhu!

SiB.hr u novom ruhu!

Vaš omiljeni lokalni portal od danas je u novom ruhu. Dobro došli!

Poštovani čitatelji, s ponosom vam predstavljamo potpuno novi izgled SiB-a! Brži, moderniji, responzivni, pregledniji i kvalitetniji, novi SiB pružit će vam još bolje iskustvo surfanja našim stranicama.

Čisti i moderni dizajn prikaza sadržaja, novi logotip, potpuno novi prikaz fotografija u galerijama... Da, znamo da se neće svima na prvu sve svidjeti, ali smo se potrudili dizajn učiniti čim prihvatljiviji svima, a kao i za sve u životu, potrebno se priviknuti nakon čega ne sumnjamo kako ćete i zaboraviti kako je bilo nekad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što je vizualno sve novo, velike promjene stigle su i "ispod haube". Nakon gotovo punih devet godina rada u jednom sustavu, prešli smo na potpuno novi koji je izrađen posebno za RTL i portale u njihovoj mreži. Mogućnosti koje su nam se ovim otvorile su stvarno velike, ali nećemo vas zamarati tehnikalijama :)

Ono što želimo posebno istaknuti da je sav sadržaj s starog portala, a riječ je o više od 25 tisuća članaka i nekoliko stotina tisuća fotografija, migriran na novi portal.  

Još bolje mobilno iskustvo

Sad već davne 2012. godine prepoznali  smo važnost prilagodbe prikaza portala na pametnim telefonima i izradili mobilnu verziju portala, a sada smo to još unaprijedili. Novi dizajn je responzivan što znači da se sadržaj portala automatski prilagođava veličini ekrana s kojeg nam pristupate i da više nemamo podjele na 'desktop' i 'mobile' verzije. Ono što vidite s računala, prikazuje se i na mobitelu. U doba kad gotovo 80% posjeta dolazi preko pametnih telefona, korisničko iskustvo pristupa s njih nam je iznimno važno.

Više od 21 tisuće čitatelja dnevno i nove oglašivačke mogućnosti

Dolazak novog dizajna popratila je i rekordna čitanost. U  mjesecu svibnju koji je prethodio redizajnu naš portal posjetilo je čak 652.029 korisnika što čini malo više od 21 tisuće čitatelja dnevno u prosjeku! Podatak je to koji je sigurno najzanimljiviji našim sadašnjim i budućim oglašivačima. S novim dizajnom dobili smo i puno novih mogućnosti za oglašavanje, a posebno želimo istaknuti nove formate prilagođene za prikaz na pametnim telefonima. Sve dodatne informacije o oglašavanju možete dobiti na email [email protected]

Suradnja s RTL-om

Novi portal plod je naše suradnje s RTL-om i ovim putem im se još jednom zahvaljujemo na tome. Ono što želimo istaknuti je kako smo i dalje ostali nezavisni po pitanju uredničke politike i tako će i ostati. 
Također, zahvaljujemo se i ekipi agencije Human (ex Web Burza) koja je zaslužna za tehnički dio novog SiB-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!