Vijesti / Ostalo

REKORDER U VALPOVU

Tijekom vikenda policija u prometu zatekla 15 pijanih vozača

Tijekom vikenda policija u prometu zatekla 15 pijanih vozača

Policijski službenici zaustavili su petnaest vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.

Tijekom vikenda, od 31. svibnja do 2. lipnja, na području PU osječko – baranjske policijski službenici su u prekršaju upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola zaustavili 15 vozača (jedan vozač teretnog vozila, jedan vozač bicikla i trinaest vozača osobnih automobila).
 
Najveću koncentraciju alkohola u krvi vozača i to od 2,13 grama po kilogramu, evidentirali su 31. svibnja u 13,29 sati u Strossmayerovoj ulici u Valpovu, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je isključen iz prometa, sukladno odredbama Prekršajnog zakona.
 
U subotu, 1. lipnja, oko 3,45 sati u Feričancima se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozačica, 38-godišnja hrvatska državljanka, osobnim automobilom sletjela je s ceste i udarila vozilom betonski most. Vozilo se zaustavilo na desnoj bočnoj strani na lijevoj prometnoj traci. Utvrđena joj je prisutnost alkohola u krvi od 1,36 grama po kilogramu.
 
Istoga dana oko 9,10 sati u Višnjevcu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 20-godišnji hrvatski državljanin, zbog neprilagođene brzine i ne držanja razmaka od vozila ispred sebe, prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio vozila koje se kretalo ispred njega u istom smjeru. Kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 1,98 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona uhićen je.

Izvor: Pu osječko-baranjska

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!