Vijesti / Ostalo

Osječanka Iva na Instagramu: ''Noćas me fizički napao nogometaš Dinama''

Osječanka Iva na Instagramu: ''Noćas me fizički napao nogometaš Dinama''

Osječanka Iva Bošnjak, danas je na svome Instagram profilu koji prati 11 tisuća ljudi, objavila kako ju je noćas fizički napao nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen.

- Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke, da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! I opet, javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja... S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao što sam rekla, ti si na to rekao da ja ne znam tko si ti, “ja sam igrač Dinama”. Ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo! S svojom izjavom i tužbom idem u sve novine, dok pravda ne pobijedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure ne bi doživjele ovako iskustvo! Također hvala svima na podršci, ja sam dobro, poručuje djevojka.

Zatim je putem storyja zahvalila svima na podršci:

story

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz policije su  potvrdili da su bili na licu događaja i da još uvijek prikupljaju informacije, dok iz Dinama kažu da klub zasad nema komentara niti saznanja o ovom slučaju.

Djevojka je za Jutarnji list rekla kako je s nogometašem Dinama već neko vrijeme u vezi te da se sporni incident dogodio kod njega doma. U posjetu su im bili neki prijatelji, a ona tvrdi da ju je on udario zbog ljubomore koju je iskazivao više puta tijekom njihove veze.

Tvrdi da joj je policija savjetovala da podnese privatnu tužbui, no da ona to neće napraviti jer joj nije do novaca, kako je rekla za Jutarnji.

PXL 020319 23784874
Believe Atiemwen (Foto: PIXSELL)

Iyayi Believe Atiemwen porijeklom je iz Nigerije, ima 23 godine, a prije Dinama igrao je u Gorici. S Dinamom je potpisao ugovor na pet godina, a nadimak mu je Beli. Njegov je transfer navodno bio drugi najskuplji u povijesti Hrvatski Telekom Prve lige.

Sinoć nije igrao na Maksimiru na utakmici protiv Benfice.

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!