Vijesti / Osijek

MONSTRUM IZA REŠETAKA

Uhićen 24-godišnji pedofil iz Osijeka: Oduzeli mu računala i mobitele sa snimkama zlostavljane djece

Uhićen 24-godišnji pedofil iz Osijeka: Oduzeli mu računala i mobitele sa snimkama zlostavljane djece
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pretragom doma 24-godišnjaka pronađena je i oduzeta veća količina CD-ova, DVD-ova, USB stikova i prijenosnih diskova, mobilnih telefona, više stolnih računala i jedno prijenosno računalo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 24-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.   

U vremenu od 15. veljače 2018. godine do 5. kolovoza 2019. godine, 24-godišnjak je putem više društvenih mreža pribavljao, posjedovao i distribuirao veliku količinu sadržaja spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece.

vinkovci kafić ubojstvo policija
građani na nogama Policija potvrdila: "Tragamo za osobom koja u Osijeku mami djecu u automobil!"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pretragom doma 24-godišnjaka pronađena je i oduzeta veća količina CD-ova, DVD-ova, USB stikova i prijenosnih diskova, mobilnih telefona, više stolnih računala i jedno prijenosno računalo. Pretragom oduzete informatičke opreme i korisničkih računa pronađena je velika količina multimedijskog sadržaja u obliku fotografija i video snimki fotografija spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece.

Zbog počinjenog kaznenog djela počinitelj je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku. 

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.


Izdvojeno

Reci što misliš!