Vijesti / Osijek

Što se događa?

Novi nalet vozila na pješaka i bijeg s mjesta nesreće u Osijeku

Novi nalet vozila na pješaka i bijeg s mjesta nesreće u Osijeku
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Svega nekoliko dana nakon prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao glumac osječkog HNK, nova nesreća i bijeg s mjesta iste

Policija je tako izvijestila kako se danas 27.12.2019. godine oko 17,20 sati, u Osijeku na raskrižju Ulice kneza Trpimira – Franje Kuhača  i Cara Hadrijana dogodila se prometna nesreća-  nalet vozila na pješaka koji se kretao obilježenim pješačkim prelazom. Nepoznato vozilo kretalo se u smjeru Branje, vozač nakon prometne nesreće  nije zaustavio vozilo već se udaljio u smjeru Baranje bez da je pomogao unesrećenom pješaku, niti je o prometnoj nesreći obavijestio policiju.

Aleksandar Bogdanović
Osječki glumac jučer je preminuo od zadobivenih ozljeda Bogdanovića pregazio 22-godišnji mladić bez vozačke dozvole

Policija poziva svjedoke prometne nesreće, kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do pronalaska vozila i vozača da se jave na brojeve 112 ili 192, ili da osobno pristupe u njima najbližu policijsku postaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Druga je to prometna nezgoda u kratkom roku u kojoj je nakon nesreće vozač pobjegao s mjesta iste. Podsjetimo, prije nekoliko dana u sličnoj nesreći smrtno je stradao Aleksandar Bogdanović, a policija je privela 22-godišnjaka koji je vozio bez vozačke dozvole. 


Izdvojeno

Reci što misliš!