Vijesti / Osijek

potrubi za obrazovanje

Učitelji borbu iz škola preselili na ulice

Učitelji borbu iz škola preselili na ulice
Ivica Benić/SiB.hr

Prema informaciji koju smo dobili od prosvjetara, ovo je samo jedna od akcija koju pripremaju u narednim danima, a odlučni su u svom nastojanju da štrajk potraje sve do ispunjenja zahtjeva

Djelatnici u prosvjeti, koji već tjednima štrajkaju za povećanje koeficijenta složenosti rada za 6,11 posto, a Vlada uporno odbija njihove zahtjeve, svoju borbu su danas preselili na ulice diljem Hrvatske, pa tako i osječke.

Izašli su na najfrekfentnija gradska rakrižja gdje su raširili parole "Potrubi za obrazovanje" i tako i na ovaj način još jednom skrenuli pozornost javnosti na svoju borbu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema informaciji koju smo dobili od prosvjetara, ovo je samo jedna od akcija koju pripremaju u narednim danima, a odlučni su u svom nastojanju da štrajk potraje sve do ispunjenja zahtjeva.

Podsjetimo, ovog tjedna profesori i učitelji zaoštrili su svoju akciju za viši koeficijent tako što su s cirkularnog štrajka po županijama prešli na frontalni štrajk u cijeloj Hrvatskoj. S druge strane, Vlada o koeficijentima složenosti posla uopće ne želi pregovarati.  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!