Vijesti / Osijek

"gospodin Seks Nasilnik"

Seksualni nasilnik pokazuje spolovilo po osječkom Jugu 2

Seksualni nasilnik pokazuje spolovilo po osječkom Jugu 2
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Svakodnevno u medijima svjedočimo raznim oblicima seksualnog napastovanja, a jedan slučaj zabilježen je ovog tjedna u Osijeku.

Šetajući trgovinama jednog trgovačkog centra u osječkom naselju Jug 2, Osječanka Snježana K., ostala je nemalo iznenađena prizorom koji je vidjela u jednoj od trgovina.

"Dok uspoređujem cijene, shvatim da mi se netko približio i ugledam s desna muškarca koji drži svoje spolovilo u ruci (vjerojatno čekajući moju reakciju). Trgnem se od šoka i krenem ravno prema blagajni, shvaćajući da u torbici imam samo novčanik i maramice, okrenem se i vidim da je pristojno zakopčan što znači da je bila vjerodostojna igračka u pitanju, a ne prava "stvar"", govori još uvijek šokirana Snježana.

Bez obzira što je uočila što dotični radi, to ga nije obeshrabrilo i nagnalo u bijeg: "Dok pokušavam dobiti pažnju jedne od radnica, mlađi gospodin od svojih 30-tak godina s naočalama, visok i mršav, sad već stoji na vratima i čeka što ću dalje napraviti. Odvukla sam radnicu do mojih koševa za smeća i tada joj ispričala cijeli scenarij upućujući ju da pregleda kamere i da upozori svoje kolegice ako se g. Seks Nasilnik ponovo ohrabri na slične pothvate", govori Snježana.

Gotovo je nevjerovatno da u svijetu nadzornih kamera koje su prisutne na svakom koraku, netko ima dovoljno odvažnosti na ovakav javan čin.

"Drage žene, majke, bake i djevojke, ne treba nam Dan borbe kako bismo osvjestile da je seksualno nasilje prisutno u našem društvu na svakom mjestu i na razne načine", zaključuje Snježana i nada se kako će njezino javno razotkrivanje obeshrabriti nasilnika na novi ovakav ili neki gori čin.

Izdvojeno

Category: 7733 - 7767

Reci što misliš!