Vijesti / Osijek

"Zdravkova biciklijada - Bajsom u Azil

Više od 260 Osječana bicikliralo do Azila

Više od 260 Osječana bicikliralo do Azila
Sport za sve Osijek Facebook

Riječ je o projektu kojim se građane motivira na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom

U nedjelju, 29.9.2019. godine, u organizaciji Gradskog saveza za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek i Azila Osijek organizirana je biciklijada pod nazivom "Zdravkova biciklijada - Bajsom u Azil".

Početak biciklijade bio je u 10h, kada se više od 260 biciklista pojavilo na središnjem trgu u Tvrđi, odakle su započeli svoj put. Vozili su se biciklističkom stazom Vukovarskom ulicom sve do Ulice Zeleno Polje, odakle su se kroz Vinogradsku ulicu ponovno uključili na Vukovarsku i skrenuli prema Nemetinu. U Azilu je bila organizirana šetnja pasa, tombola u kojoj je Decathlon podijelio sportske nagrade, besplatni ručak za sve sudionike (gulaš od bundeve) te je prezentiran program zdrave prehrane u sklopu Zdravkovog zdravog kutka. Sudionici biciklijade pse su šetali dulje od 2h, odveli ih na kupanje u Dravu te uživali u prekrasnom ambijentu u okolici Azila. Povratak je bio organiziran u 15h.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi sudionici biciklijade dobili su žig u svojoj rekreacijskoj kartici i time postali dio projekta "Zdravko je krenuo". Riječ je o projektu kojim se građane motivira na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom. Sa šest skupljenih žigova svaki građanin sudjeluje u nagradnom izvlačenju na kraju godine u kojemu se dijele bogate sportsko-rekreativne nagrade, a svakim dolaskom na jednu od Zdravkovih aktivnosti, poput biciklijada, kuglanja, klizanja, fitnessa, plivanja, nordijskog hodanja i sl. građani dobivaju jedan žig.


Izdvojeno

Reci što misliš!