Vijesti / Osijek

na bajeru jug 2

Ribiči spalili 15 kilometara nelegalnih ribolovnih mreža

Ribiči spalili 15 kilometara nelegalnih ribolovnih mreža
PU osječko-baranjska

Zajednica sportskih ribolovnih društava Osijek javno je spalila nelegalne ribolovne mreže

Danas, 27. rujna, na prostoru "Bajera" u gradskoj četvrti JUG II u Osijeku, zajednica sportskih ribolovnih društava Osijek obavila je javno spaljivanje nelegalnih ribolovnih mreža.

Spaljeni ribolovni alat, odnosno, mreže su prikupljene od strane Ribočuvarske službe tijekom nadzora ribolovnog područja na Dunavu i donjoj Dravi, kao sredstva pronađena u nedozvoljenim aktivnostima "ribokrađe". Ukupno je spaljeno 15 kilometara mreža.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijska uprava osječko-baranjska redovno tijekom obnašanja svojih poslova surađuje sa Ribočuvarskom službom na suzbijanju i prevenciji činjenja kaznenih djela protiv okoliša opisanih u Kaznenom zakonu Republike Hrvatske kao kaznena djela "Uništavanja staništa" i "Protuzakonitog lova i ribolova".

U ovoj akciji ističe se suradnja II Policijske postaje Osijek i Postaje granične policije Dalj sa Ribočuvarskom službom, a cilj je prevencija činjenja kaznenih djela na štetu okoliša i odvračanje potecijalnih počinitelja od činjenja tih kaznenih djela na štetu ribljeg slatkovodnog fonda


Izdvojeno

Reci što misliš!