Vijesti / Osijek

cijena je 45 kuna po osobi za 1h vožnje

Novo u turističkoj ponudi Osijeka, turistički izleti gliserom po Dravi i Dunavu

Novo u turističkoj ponudi Osijeka, turistički izleti gliserom po Dravi i Dunavu

U subotu 21. rujna 2019. od 10, 11, 12 i 13 sati upoznajte Osijek s rijeke Drave i provozajte se turističkim čamcem, gliserom u organizaciji TZ grada Osijeka i obrta za prijevoz turista Old Town Izleti iz Osijeka.

Ukrcaj/iskrcaj je na dravskoj vodenici - mlinu na Solarskom trgu/Promenadi, a čamac će uz turističko vodstvo voziti uzduž grada. Svaki polazak prima maksimalno 7 putnika (6 + turistički vodič). Ture traju po 30 minuta. Sudjelovanje je moguće uz rezervaciju termina na telefon: 031 203 755 ili osobnim dolaskom u ured TZ Osijek na adresi Županijska ulica 2.

OLD TOWN je obrt čija se osnovna djelatnost odnosi na pomorski i obalni prijevoz turista. Pružanje usluge u vidu jednodnevnih rekreativno – edukacijskih izleta namijenjenih svim građanima i turistima grada Osijeka, te njegove okolice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj nam je svima omogućiti dostupnim obilazak Slavonije i Baranje, putem njezinih rijeka Drave i Dunava. Ponuditi građanima grada Osijeka i okolice, te njezinim turistima jednu novu uslugu, koje do sada nije bilo - dočarati ljepotu našeg prekrasnog grada Osijeka, Slavonije i Baranje, te rijeka Drave i Dunava.

Cijena vožnje iznosi 300kn/1h uz maksimalno 7 osoba u čamcu. Moguće je dogovoriti i cjelodnevni izlet Dravom i Dunavom, a više o samoj ponudi pogledajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!