Vijesti / Osijek

uvod u ovogodišnji Tjedan filantropije

Osječki filantropski vozači Voze za vozač(k)e

Osječki filantropski vozači Voze za vozač(k)e

Osječki filantropski dvojac – Igor Toman i Ivica Lenard ove se godine uključio u program obilježavanja četvrtog po redu Tjedna filantropije u Osijeku. Filantropskom akcijom "Vozimo za vozač(k)e" obići će sedam gradova Osječko - baranjske županije u jednom danu i donirati odvezene kilometre za troškove dvije vozačke dozvole mladima iz Doma Klasje u Osijeku.

Igor, Ivica, Zaklada Slagalica i Zaklada Srce grada Osijeka Vas pozivaju da se pridružite akciji "Vozimo za vozač(k)e" i otkupite njihove pređene kilometre. Vrijednost jednog kilometra je 20 kn. Važan je svaki otkupljeni kilometar, a naš zajednički cilj je prikupiti 10.000 kn za procijenjenih 2 x 250 km  koje će Igor i Ivica i ovog put odvesti za druge, za mlade ljude u potrebi.

Kampanja prikupljanja sredstava započela je danas, kao uvod u ovogodišnji Tjedan filantropije u Osijeku koji se održava od 23. do 27. rujna, a sredstva će se prikupljati do 1. listopada 2019., Europskog dana filantropije. Naši biciklisti filantropi će na vožnju krenuti u subotu, 21. rujna 2019. godine u ranim jutarnjim satima, a njihov napredak će biti moguće pratiti iz sata u sat na različitim društvenim mrežama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kampanju možete podržati uplatom sredstava na poseban račun Zaklade Slagalica br. HR2824020061100718373 kod Erste&Steiermerkische banke s naznakom "Vozimo za vozač(k)e", a korisnici aplikacija za mobilno bankarstvo mogu jednostavno donirati nekim od 2d uplatnih barkodova na stranici doniraj.org.

Igor Toman i Ivica Lenard poznati su osječkoj, ali i široj slavonskoj publici kao neumorni biciklističko-trkački tandem koji je desetke tisuća kilometara donirao u brojne humanitarne akcije kao što su:

- "Ilok- Dubrovnik" za SOS selo Ladimirevci
- "Osijek-Knin" za djecu Knina
- "Lege za djecu superjunake" za Pedijatriju KBC Osijek
- "Milja" 1600km za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi
- Humanitarna biciklijada Osijek- Zagreb
- Humanitarna trkačka liga kroz koju pomažu obiteljima u potrebi
- Sedam uzastopnih godina organiziranja popravaka bicikala u SOS selu Ladimirevci 

Ponosni smo što su dio tima "Lege za djecu superjunake" koje je Zaklada Slagalica 2017. godine nagradila posebnim Priznanjem za filantropsku inicijativu građana .


Izdvojeno

Reci što misliš!