Vijesti / Osijek

stručni skup za nastavnike

Zeleni Osijek predstavili nove edukativne radionice

Zeleni Osijek predstavili nove edukativne radionice

Jučer, 03.09.2019. u Osnovnoj školi Mladost Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek organizirala je Stručni skup za nastavnike kako bi predstavila nove edukativne radionice za djecu svih uzrasta.

Profesor Branimir K. Hackenberger s Odjela za biologiju održao je vrlo zanimljivo predavanje na temu održivog razvoja, dok je direktorica Kuće u prirodi Zlatna Greda, Adriana Blažević, predstavila rad Kuće u prirodi.

Osim edukativnih radionica predstavljen je adrenalinski park, vožnja kanuima, bicikliranje kroz Kopački rit, izvrsna gastronomska ponuda te mnoge druge pogodnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Udruge Zeleni Osijek, Kristina Kovačević, predstavila je nove izvanškolske edukativne radionice za djecu svih uzrasta naglašujući da djecu ponajviše žele povezati s prirodom. Kroz radionice koje nude žele djeci prikazati blagodati boravka u prirodi, ali ih i naučiti promišljati o okolišu u kojem borave. Isto tako žele ih potaknuti na promišljanje o zaštiti okoliša kroz primjenu stečenog znanja.

Odaziv nastavnika bio je nevjerojatno velik i Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek zahvaljuje svima koji prepoznaju njihov trud i rad.


Izdvojeno

Reci što misliš!