Vijesti / Osijek

tek postavljen pa izgažen

Zbog žitkog tartana gradska uprava moli građane da poštuju zaštitne ograde na promenadi

Zbog žitkog tartana gradska uprava moli građane da poštuju zaštitne ograde na promenadi

Grad Osijek krenuo je u opsežnu izgradnju biciklističko-trkaće staze uz promenadu, a u tijeku je završna faza radova u sklopu koje su se pojavili i problemi.

U tijeku je završna faza radova u okviru koje podizvoditelj tvrtke Osijek-Koteks - tvrtka Maxmar d.o.o. izvodi radove polaganja tartana na budućoj trkačkoj stazi smještenoj južno od biciklističke staze. S obzirom na to da je prilikom polaganja tartana granulacija žitka, iznimno je važno da se na njoj ne odvijaju nikakve aktivnosti. Šteta uzrokovana hodanjem ili vožnjom po takvoj stazi ne može se drukčije popraviti nego skidanjem i polaganjem novoga sloja, a prva oštećenja već su vidljiva uslijed nepoštivanja postavljenih zaštitnih barijera.

promenada
više zelenila Uz novu biciklističko-trkaču stazu, niknut će i novi drvored uz Promenadu

"Poštovani sugrađani, u tijeku je polaganje tartana na novoj biciklističkoj i trkačkoj stazi na Promenadi. Kako bi staza mogla biti uspješno realizirana, iznimno je važno da se do završetka radova na tom dijelu ne odvijaju nikakve aktivnosti, budući da uzrokuju značajna oštećenja zbog kojih se radovi moraju ponavljati. Molimo vas, poštujte zaštitnu traku i ogradu (posebice narednih 7 dana), kako bi svi građani naposljetku mogli uživati u svojim omiljenim sportsko-rekreativnim aktivnostima na novoj stazi. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju", stoji u priopćenju osječke gradske uprave.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!