Vijesti / Osijek

"blaža" ne staje s terorom

Maltretira susjede, gađa ljude teglama s balkona i prijeti samoubojstvom i nitko joj ništa ne može

Maltretira susjede, gađa ljude teglama s balkona i prijeti samoubojstvom i nitko joj ništa ne može.

"Blaža", kako ju nazivaju susjedi, ne staje s svojim hororom u osječkom naselju Ivana Meštrovića (VBK). Dokaz tomu je i novi video koji se pojavio na društvenim mrežama, a proslijedio nam ga je čitatelj.

Boce, smeće, tegle, pribor za jelo i sve što se ovoj gospođi nađe pod rukom, završi bacanjem s 11 kata zgrade na slučajne prolaznike ili djecu u bezbrižnoj igri. I to je tek mali dio asortimana i repertoara događanja iz bogate povijesti o ovoj gospođi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je danas 75-godišnja Blaža prije nekoliko godina prijetila samoubojstvom skokom s zgrade pa su intervenirali i specijalci nakon čega je završila na psihijatriji, a ostale intervencije policije na ovoj lokaciji teško je i pobrojati. Pamte ih i susjedima kojima ostavlja uvredljive poruke u liftu, obija poštanske sandučiće i krade poštu za što posjeduju i dokaze.Intervencija specijalaca nakon prijetnje samoubojstvomFoto: Davor Javorović/Pixell

"Ovo je balon na 11 katu gdje gospođa baca sve što joj padne pod ruke na ljude, životinje... Nitko joj ništa ne može, policija ništa ne radi, a na nas svakodnevno baca šalice, tanjure, tegle, kutije... šta god hoće... i sad vi meni recite jel to normalno i tako iz godine u godinu. Hvala svima koji ništa ne rade", stoji u objavi jedne susjede ove gospođe koja je revoltirana terorom koji svakodnevno proživljava.

Slično su nam potvrdili i ostali stanari ovog osječkog naselja koji se svakodnevno i izbjegavaju projektile s vrha ove zgrade.

"Mogu reći da sam sretna jer evo već godinu dana nije ništa bacila na mene. Bit će da sam joj draga", kaže nam djevojka Antonija koja se nažalost već naviknula kako je ovo uobičajeno.

Srećom do sad nitko nije teže stradao, ali je pitanje trenutka kad će dogoditi teža povreda nevine žrtve, a onda će se svi pitati kako je moguće da se to dogodilo.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!