Vijesti / Osijek

proći će cijelu županiju

Crveni i plavi baron poletjeli na komarce

Crveni i plavi baron poletjeli na komarce
Ivica Benić/SiB.hr

Hrvatski i mađarski zrakoplovi pod vodstvom osječke tvrtke Air Tractor pod ravnanjem gospodina Vlašića, legende osječkog zrakoplovstva, poletjeli su u bitku protiv komaraca.

"U prvoj fazi idem na naselje Bilje i biljsku cestu u borbi protiv komaraca", rekao je gospodin Vlašić koji 38 godina leti i bori se protiv krvopija.

Sredstvo koje je usipano u zrakoplove ne neopetroid premium i metodološki je to hladno orošavanje koje će se provoditi od 19 do 22 sata.

avion komarci Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Službene rezultate učinkovitosti možemo očekivati prekosutra nakon što skupimo uzorke iz klopki", rekli su iz Zavoda za javno zradvastvo i naglasili kako će se i narednih dana nastaviti zaprašivanje na cijelom području županije Osječko-baranjske.

Bitno je reći kako će se paralelno na tretiranim područjima raditi i tretman s zemlje kako bi učinkovitost bila čim veća.

komarci osijek avion zaprašivanje
Teško naoružanje na komarce Avioni polijeću na krvopije u srijedu! Evo rasporeda letenja

"Pouka je kako moramo početi razmišljati strateški unaprijed. U idućoj godini ako ne povučemo određene poteze, imat ćemo istu priču. Županija je dala preporuke i neki su se pridržavali, a neki nisu", rekao je župan Anušić vezano uz izvanrednu situaciju s komarcima.

Udar na komarce s neba i sa zemlje Fotogalerija

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!