Vijesti / Osijek

ostavljen u "rerni"

DRAMATIČNO SPAŠAVANJE u OSIJEKU: Slučajni prolaznici oslobodili psa iz užarenog automobila

DRAMATIČNO SPAŠAVANJE u OSIJEKU: Slučajni prolaznici oslobodili psa iz užarenog automobila
Malina on wheels

Aktivisti i volonteri okupljeni oko Facebook stranice Malina on wheels, objavili su potresnu priču na svojoj stranici.


"Danas ispred jednog trgovačkog centra, na suncu u osobnom automobilu, zatekli smo malu kujicu u autu koja je već skapavala od vrućine, grebala ispod sjedala i po prozorima nebi li se oslobodila rerne u kojoj je 50+ stupnjeva.  Jedna se gospođa pri izlasku  čudila što je pas još u autu jer se već borio za život prije nego je ta gospođa ulazila u trgovinu, cca pola sata", stoji u objavi.

Nakon što su uvidjeli kako je pas u lošem stanju, odlučili su na silu spustiti prozor, osloboditi psa te mu dati piti vode i jesti. 

Cijeli slučaj odmah su prijavili i policiji koja je došla vrlo brzo i sačekala povratak vlasnice i to tek 45 minuta nakon što je pas već bio oslobođen.

"Kada se dotična pojavila, policija je i nju i psa u svom autu odvela u policijsku stanicu. Nadamo se prijavi i velikoj kazni!" kažu u Udruzi Pobjede koja vodi navedenu stranicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema svemu sudeći, nemarnu gospođu očekuje prekršajna prijava. 

"Ne ostavljajte pse u autima, curica je imala sreće zbog brižnih prolaznika, a kako vlasnice nije bilo preko 1 h umrla bi", zaključuje se na kraju potresne priče, a fotografija preznojenog i izmoždenog psa sve govori.


Izdvojeno

Reci što misliš!