Vijesti / Osijek

navijačka atmosfera

Velšani uživali u pivu i osječkom gostoprimstvu

Velšani uživali u pivu i osječkom gostoprimstvu
Ivica Benić/SiB.hr

Navijači reprezentacije Walesa stigli su u velikom broju u Osijek. Domaćini su se potrudili da im ništa ne nedostaje pa su im pripremili i fan zonu u jednom osječkom kafiću.

U Osijek je stiglo više od 1500 navijača Walesa, a kad se njima prirodaju i svi oni koji su u Osijek stigli bodriti reprezentaciju Hrvatske te oni koji su došli na Pannonian Challenge, dolazi se do činjenice kako su svi smještajni kapaciteti u Osijeku mjesecima ranije popunjeni.

Navijači Walesa uživaju u pivu i Osijeku Fotogalerija
"Osijek je prekrasan. Tek smo stigli, ali domaćini su nas sjajno primili. Uživamo u pivu, gradu i lijepom vremenu, a nadamo se i pobjedi naše reprezentacije", rekao nam je Gareth, imenjak najboljeg igrača Walesa, Garetha Bale. 

Navijači Walesa 'okupirali' su Osijek i spremno čekaju kvalifikacijski dvoboj s Hrvatskom (thumbnail)
navijači u gradu Navijači Walesa uživaju u pivu i Osijeku

Iako njihova reprezentacija nije uspjela pobjediti, prikazala se u vrlo dobrom svjetlu pa ne sumnjamo kako će se gostujući navijači nastavljati zabavljati i nakon utakmice na Food Ball festivalu u Tvrđi, na Pannonianu ili u nekom od osječkih noćnih klubova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Velšanima su se pridružili i domaći navijački koji su u velikom broju pohrlili prema stadionu i uživali u pobjedi Hrvatske s 2:1.


Izdvojeno

Reci što misliš!