Vijesti / Osijek

zatvoren zapadni trak

Podvožnjakom Trpimirova sada samo u smjeru Sjenjak-Eurodom

Podvožnjakom Trpimirova sada samo u smjeru Sjenjak-Eurodom
Ivica Benić/SiB.hr

Sada je zatvoren zapadni trak što znači da se promet odvija u smjeru od juga prema sjeveru.

U tijeku je rekonstrukcija Trpimirove ulice na dijelu od Drinske do Vukovarske zbog čega je na toj dionici na snazi privremena regulacija prometa. Podsjetimo, vrijednost radova je 2,5 milijuna kuna, a rekonstrukcija 300 metara duge dionice obuhvaća i radove na podzemnoj infrastrukturi. Poseban značaj imaju i radovi na oborinskoj odvodnji jer je riječ o dionici na kojoj u situacijama jačih oborina cesta bude poplavljena.

U prometnom smislu, Trpimirova ulica je jedna od najfrekventnijih prometnica koja spaja sjeverni i južni dio Osijeka, a koriste ju i osobna i teretna vozila. Za vrijeme trajanja radova na tom je dijelu na snazi privremena regulacija prometa. Sukladno postavljenoj privremenoj signalizaciji za prometovanje vozila najprije je zatvoren bio istočni trak Trpimirove (prometovanje vozila bilo je donedavno moguće u smjeru od sjevera prema jugu) dok je sada zatvoren zapadni trak što znači da se promet odvija u smjeru od juga prema sjeveru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Želim zamoliti građane za razumijevanje i malo strpljenja. Znam da je riječ o uobičajenoj ruti kojom većina nas gotovo svakodnevno prometuje prolazeći kroz taj dio grada, no želja je Gradske uprave na kvalitetan način urediti taj važni prometni pravac. Stoga još jednom želim pozvati sve naše sugrađane na poštovanje postavljene prometne signalizacije, a rezultat ulaganja i radova bit će vidljiv vrlo brzo i u roku. – poručio je zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!