Vijesti / Osijek

Bočkajeva suputnica iz automobila: ''Nismo išli po čokoladicu i nismo bježali''

Bočkajeva suputnica iz automobila: ''Nismo išli po čokoladicu i nismo bježali''

Petar Bočkaj, veseljak iz osječke svlačionice, više nije član NK Osijeka nakon sinoćnje gluposti i rasturanja benzinske postaje, a odmah nakon događaja krenule su po medijima kružiti različite verzije samog događaja. Mi smo o tome porazgovarali s Petrovom prijateljicom koja je bila u njegovom automobilu u tom trenutku.

''Vraćali smo se s koncerta Saše Matića gdje se cugalo, ali ništa pretjerano i Petar je rekao kako nema problema i kako će on voziti. Vozili smo i prijatelj je htio kupiti cigarete pa smo normalno stali na benzinsku gdje je taman bila primopredaja smjene. Petar je sjedio u autu i u jednom trenutku zaturirao iz nekog razloga i auto mu je ''pobjegao'' i doslovno se uparkirao u benzinsku'', rekla nam je prijateljica koja je poželjela ostati anonimna..

>>> Bočkaj eksluzivno za SiB.hr: ''Legice i lege, ispričavam se!''

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema njezinim riječima, svi su odmah izašli iz automobila i krenuli osloboditi djevojku koja je ostala priklještena uz blagajnu: ''Petar i svi mi smo se odmah razletjeli i pokušali izgurati automobil jer se blokirao kad je uletio unutra. Probali smo i gurati automobil i svi smo bili u šoku. U jednom trenu je Petar uspio pokrenuti automobil i odmaknuti ga od djevojke.''

FOTO Pogledajte kako izgleda benza na Kanižlićevoj nakon sinoćnjeg incidenta Petra Bočkaja

No, u tom trenutku, nakon pet minuta od samog događaja, na benzinsku je stao drugi automobil u kojem je bio Bočkajev prijatelj (prema riječima gospođice, nije se radilo o igraču Osijeka op.a.) i on ga je takvog u šoku ugurao u automobil i odvezao.

Nedugo nakon toga na mjesto je stigla i policija koja je kasnije i privela Bočkaja, a u međuvremenu je pušten iz pritvora uz zarađenu prekršajnu prijavu i prema riječima prijateljice vidno je potresen; ''Scene su bile kao u filmovima, a Petar je van sebe i nije još svjestan što se dogodilo''.

Navijačima Osijeka ostaje žal što iz njhovog kluba odlazi takav talent, ali zasigurno ovakvim devijacijama nije i ne smije biti mjesto u jednom profesionalnom nogometnom klubu.

SiB.hr
Foto: Dubravka Petrić/SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!