Vijesti / Osijek

Baro iz 'Života na vagi' nakon operacije: 'Pronađena cista bila je maligni tumor'

Baro iz 'Života na vagi' nakon operacije: 'Pronađena cista bila je maligni tumor'

Osječanin Marijo Barišić, poznatiji kao Baro iz 'Života na vagi', tijekom sistemstskog pregleda u showu doznao je da ima izraslinu na bubregu. Nakon toga uputio se stručnjacima, a izraslinu je i operirao prije nekoliko dana, kad je od liječnika koji su ga operirali doznao kako je riječ o malignoj izraslini koja se, na svu sreću, nije proširila s bubrega.

- Na bolovanju sam, ali osjećam se dobro. Liječnici će do daljnjeg pratiti moje stanje, no ne moram ići na terapije, otkrio je za RTL.

No Barin entuzijazam i vedrina nisu pali nakon ovog svega, kod njega je, kako kaže, samo pozitiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osjećam se dobro, a nakon operacije morao sam nazvati ekipu iz produkcije 'Života na vagi' kako bih još jednom zahvalio njima i RTL-u jer mi je izraslina otkrivena na vrijeme, kaže Baro te dodaje.

- Sama je operacija trajala 45 minuta, a doktori su bili oduševljeni kad su vidjeli da oko bubrega nemam ni grama sala. Naime, moja je kilaža ostala ista kakva je bila i otkako sam izašao iz showa, imam 87 kilograma. Nakon završetka showa nastavio sam vježbati i zdravo se hraniti, a to nastavljam i sad nakon operacije ne samo zbog kilograma nego i zbog liječničke preporuke, kaže Baro za RTL.HR. 

POGLEDAJTE: Osječki policajac u Životu na vagi skinuo čak 72,5 kilograma!

Otkriva i kako je šest mjeseci prije ulaska u 'Život na vagi' bio na jednom sistematskom pregledu, ali tad mu nisu ništa našli.

- Da nije bilo 'Života na vagi', sigurno ne bih otišao kod doktora. Onaj stari ja to nikad ne bi napravio, spasio sam sebi život ulaskom u 'Život na vagi', kaže Baro te dodaje za kraj:

- Sad nastavljam dalje sa životom, samo pozitiva!

Izvor: RTL.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!