Vijesti / Osijek

Saznali smo što se otvara u prostoru zatvorene slastičarnice Korzo

Saznali smo što se otvara u prostoru zatvorene slastičarnice Korzo

Legendarna osječka slastičarnica Korzo zatvorila je svoja vrata, a Osječani su zavapili za ovim objektom koji je nažalost vapio za preuređenjem pa nije čudo što je i broj gostiju bivao sve manji. Ipak, nismo dugo morali čekati kako bismo saznali što će se otvoriti na ovoj lokaciji.

Korzo je oduvijek imalo svoj okus, okus grada, a sad će se na njemu otvoriti nova slastičarnica pod nazivom Okusi Korza. Svi oni koji vole pojesti dobru slasticu u centru grada, tamo će moći pronaći palačinke i to one američke, ali i klasične slatke i slane te bezglutenske i zdrave verzije s nekoliko okusa po izboru.

POGLEDAJTE: Osječani žale za slastičarnom u koju nisu išli

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U ponudi će biti sladoledi po izvornoj originalnoj recepturi jer stari Korzo je imao već provjerenu recepturu koju su svi obožavali, a mi smo ju odlučili zadržati. Također, planiramo uvesti i posebnu ponudu za sladolede “to go”. Ovakvo nešto zajedno s pakiranjem još nismo vidjeli na ovim prostorima i vjerujemo da će posjetitelji biti zadovoljni. A o čemu je točno riječ otkrit ćemo uskoro", kažu nam u Okusima Korza koje možete pronaći i na Facebooku.

Također, planiraju u ponudi imati i nekoliko vrsta domaćih kolača. Biti će moguće popiti i kavu, kao i osvježiti se limunadom raznih okusa, a naravno, ovo nije konačna ponuda, jer je cilj kontinuirano se prilagođavati potrebama i željama građana.

"Otvorenje je planirano do kraja 2.mjeseca, a trenutno je u procesu završna faza radova, te smo jako pozitivni i nadamo se da će oni vrlo brzo biti završeni, kako bismo što prije mogli otvoriti svoja vrata i pokazati da Osijek ima još puno toga za ponuditi", zaključuju u Okusima.

Nakon što otvore svoja vrata, na Osječanima je da podrže ovu poduzetničku priču u centru Osijeka.

SiB.hr

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!