Vijesti iz Osijeka

Vijesti iz Osijeka

Nesreća na radu: Paleta teško ozlijedila 19-godišnjaka u Osijeku

PXL 210218 19793331

Jučer, oko 7,20 sati, na gradilištu u Drinskoj ulici u Osijeku, djelatnik osječke tvrtke podizao je paletu blokova pomoću radnog stroja kran.

Paleta se zaljuljala, pala na tlo na mjesto na kojem se nalazio 19-godišnji djelatnik. Ozlijeđenom 19-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozlijede (lom kosti lijeve natkoljenice i više kostiju lica) te je zadržan na liječenju.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

SiB.hr
FOTO: Pixsell (ilustracija)

 

   

Baro iz 'Života na vagi' nakon operacije: 'Pronađena cista bila je maligni tumor'

dd24bccc7119c1eda120c50ed92887c3 gallery single view

Osječanin Marijo Barišić, poznatiji kao Baro iz 'Života na vagi', tijekom sistemstskog pregleda u showu doznao je da ima izraslinu na bubregu. Nakon toga uputio se stručnjacima, a izraslinu je i operirao prije nekoliko dana, kad je od liječnika koji su ga operirali doznao kako je riječ o malignoj izraslini koja se, na svu sreću, nije proširila s bubrega.

   

Blokiran prečac do Portanove

blokada kod portanove

Popularni prteni prečac koji vodi iz Retfale prema Portanovi od nedavno je blokiran betonskim barikadama.

   

U Osijeku izgorio automobil

pozar auto

U Osijeku je danas u ranim jutarnjim satima, neposredno uz južnu obilaznicu, kod trgovačkog centra Portanova, izgorio automobil.

VIDEO
   

Saznali smo što se otvara u prostoru zatvorene slastičarnice Korzo

korzo novo

Legendarna osječka slastičarnica Korzo zatvorila je svoja vrata, a Osječani su zavapili za ovim objektom koji je nažalost vapio za preuređenjem pa nije čudo što je i broj gostiju bivao sve manji. Ipak, nismo dugo morali čekati kako bismo saznali što će se otvoriti na ovoj lokaciji.

   

Osječani žale za slastičarnom u koju nisu išli

slasticarna korzo

Brojni Osječani "zaplakali" su nad sudbinom legendarne slastičarnice na osječkom Korzu, slastičarnice u kojoj je navodno bio najbolji kesten pire, a sladoled i kolači najbolji u gradu. No, mi se pitamo kako je onda moguće da jedan takav objekt zatvori svoja vrata?!

   

Unikom najavio početak rada Mobilnog reciklažnog dvorišta

20190208 122959 1

Iz Unikoma obavještavaju svoje korisnike kako u ponedjeljak, 4. ožujka s radom kreće Mobilno reciklažno dvorište, a prve lokacije na kojima će građani moći odložiti posebne vrste otpada biti će u Sarvašu, Klisi i Lijevoj obali.

   

Nespretna vozačica 'počupala' zaštitne stupiće na početku Strossmayerove

52188130 986014388274814 2765992675592110080 o

Početak Strossmayerove ulice kod Trga Ante Starčevića ovog vikenda osiromašen je za za nekoliko zaštitnih stupića.

   

Osijek: Pao s bicikla i poginuo

Osijek: Pao s bicikla i poginuo

Policijska uprava osječko-baranjska izvjestila nas je o smrti 74-godišnjeg biciklista u  Osijeku.

   

Vozači oprez! Policija za vikend najavila pojačane kontrole

Vozači oprez! Policija za vikend najavila pojačane kontrole

U nadolazećem vikendu policijski će službenici provesti pojačane mjere u prometu.

   

Porezni inspektori u akciji: Prve na udaru pekarnice, cvjećarnice i ugostiteljski objekti

racun

Porezni inspektori krenuli su u kontrolu fiskalnih blagajni u cijeloj Hrvatskoj. A baš na Valentinovo prve na udaru bile su - cvjećarnice! U idućih nekoliko dana provjeravat će i pekarnice i ugostiteljske objekte. Bez računa se računaju jedino kazne - koje mogu dosegnuti i pola milijuna kuna.

VIDEO
   

I policajci zaplesali protiv nasilja

PXL 140219 23576681

Jučer je u prostoru atrija Arheološkog muzeja u Osijeku, Trg svetog Trojstva 2, povodom nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“, Plesni studio „Shine“ Osijek, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Dobrovoljno vatrogasno društvo Aljmaš, Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek, Odbojkaški klub Linga Osijek, Dom učenika Trgovačke i komercijalne škole Davor Milas Osijek, Dom učenika Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, III. gimnazija Osijek i Policijska uprava osječko – baranjska već nekoliko godina provode aktivnosti pod nazivom „Milijarda ustaje“. Riječ je o globalnoj plesnoj kampanji koju je započeo UN i koja je usmjerena protiv nasilja nad ženama.

FOTO i VIDEO
   

Udruga Rijeka ljubavi za Valentinovo darovala građane

rijeka lljubavi valentinovo 1

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi obilježila je dan zaljubljenih darivajući na Trgu Ante Starčevića građane darovima, a djecu krofnama.

FOTO
   

Nema više besplatnih plastičnih vrećica: Hoće li planetu spasiti 10 ili 30 lipa? Ministar pun optimizma

vrecice

Nema više besplatnih plastičnih vrećica. Ni na tržnici ni u mesnici ni u ljekarni - jer od 1. siječnja na snazi je pravilnik prema kojem se sve vrećice - osim onih najtanjih koje odmah pucaju - moraju naplaćivati. Hoće li Planeta biti čistija zbog 10 ili 30 lipa, istražila je Aida Šukurica.

VIDEO
   

Stranica 1 od 334

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja