Vijesti / Regija

Milenijska fotografija za podršku Vatrenima: Mali Miholjčani tijelima ispisali ''AJMO VIDA''

Milenijska fotografija za podršku Vatrenima: Mali Miholjčani tijelima ispisali ''AJMO VIDA''

Učenici i zaposlenici Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac u suradnji s gradom Donjim Miholjcem i uz djecu i tete Dječjeg vrtića "Pinokio" Donji Miholjac snimili su milenijsku fotografiju te video podrške Vatrenima i svome sugrađaninu Domagoju Vidi uoči današnje utakmice s Nigerijom na Svjetskom prvenstvu.

Oko pet stotina učenika i zaposlenika donjomiholjačke osnovne škole i vrtića pripremilo je kockaste i crveno-bijele majice te su u prostoru osnovne škole snimili fotografiju na način da su tijelima formirali rečenicu AJMO, VIDA!

Domagoj Vida, stoper Vatrenih, pohađao je prije petnaestak godina Osnovnu školu „August Harambašić“ Donji Miholjac i izgradio je trajne mostove ljudskosti i empatije koji ga malo – malo vraćaju u njegovu školu i njegov grad Donji Miholjac.  Vida nikada ne propusti priliku posjetiti svoju  osnovnu školu i Donji Miholjac i redovito dolazi u posjet novim generacijama učenika, a  svoje veliko srce pokazuje i tako što nikada ne zaboravlja one najmanje i  što svojoj školi i učenicima rado i neizostavno donosi sportsku opremu, bilježnice, dresove i time pokazuje svoju veličinu i svoju ljubav prema školi u kojoj je napravio svoje prve korake, rekli su iz škole.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osnovna škola „August Harambašić“ Donji Miholjac nedavno je obilježila Dan škole uz moto „U životu ne možemo napraviti velike stvari – samo male stvari s puno ljubavi…“ Domagoja Vidu upravo taj moto čini velikim: i sada kada je u sportu dostigao ono što niti jedan Miholjčanin do sada nije, on živi za svoj grad i za svoju školu, i kad god je to moguće, čini male stvari koje život njegovih sugrađana čine smislenijim. Reklo bi se da su to „sitnice koje život znače“! Hvala ti, Domagoje!, poručuju iz škole.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!