Vijesti / Regija

Policija kod Donjeg Miholjca privela četiri klauna

Policija kod Donjeg Miholjca privela četiri klauna

Osječko-baranjska policija izvjestila je kako je u petak navečer u Beničancima kod Donjeg Miholjca  uhitila četvrto mlađih osoba (tri starija maloljetnjika i 23-godišnjak) koji su prerušeni u klaunove ispuštala neartikulirane zvukove po mjestu te tako plašili mještane i djecu.

- Dobili smo dojavu od mještana da se neki klaunovi pojavljuju na raznim mjestima u selu i uznemiravaju ljude. Policija ih je zatekla u selu tako zamaskirane. Kada su ih upitali zašto su se maskirali, rekli su da su se samo htjeli našaliti, kazao je Vlado Krznarić, glasnogovornik osječke PU dodajući kako su ovi šaljivi klauni evidentirani i protiv njih će biti podignuta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Sada im zabavljanje na tuđi račun neće više biti tako zanimljivo. Slične prijave dobiti će i svi oni drugi klaunovi koje policija uspije uhvatiti u zastrašivanju stanovništva. Takvih dojava osječka je policija do sada imala devet no, dolaskom na mjesto događaja nisu zatekli nikoga pa se ne može ni potrditi ni demantirati da su neki klaunovi doista bili na to području. Policija i dalje poziva građane da svaku pojavu klaunova dojave na njihove brojeve jer je svako uznemiravanje građana takve vrste prekršajno kažnjivo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>> I policija se oglasila zbog klaunova!

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!