Vijesti / Regija

Slavonka osvojila 250 tisuća eura u njemačkom Milijunašu

Slavonka osvojila 250 tisuća eura u njemačkom Milijunašu

Michaela Barišić, hrvatska gastarbajterica u Njemačkoj, osvojila je svojim znanjem velikih 250 tisuća eura u njemačkom izdanju Milijunaša.

Točno je ona odgovarala na pitanja u dvije emisije, a zaustavljena je tek na pitanju za pola milijuna gdje nije željela riskirati odgovorom na pitanje: "Što je službeno navedeno kao maksimalna težina od 25 grama?" Produkcija kviza kao moguće odgovore ponudila je: njemačko poštansko pismo, strelicu za pikado, Nürnberger kobasicu i finu uncu zlata. Da nije odustala Mihaela bi kao točan odgovor ponudila strelicu za pikado, a točan je odgovor bio kobasica, pa se njena odluka naposljetku pokazala mudrom.

Michaela je u show došla u pratnji majke Vere, a upravo će dio novca osvojenog u kvizu potrošiti  odmor u Hrvatskoj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Naravno, planiramo i jedno lijepo ljetovanje i odmor u Hrvatskoj. Roditelji su mi iz Slavonije, u mirovini su i sada žive u Puli. Imamo puno rodbine u Đakovu. Nastojim barem jednom godišnje doći u Hrvatsku. U Njemačkoj se Milijunaš emitira već 20 godina i oduvijek sam maštala i bila mi je velika želja da jednom i ja sjednem na taj vrući stolac," kaže novopečena milijunašica za Slobodnu Dalmaciju.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!