Vijesti / Regija

Baranja se predstavlja Istrijanima

Baranja se predstavlja Istrijanima

Baranja kao turistička destinacija, predstaviti će se narednog vikenda u Puli, s početkom u 11 sati na prostoru tržnice. Ideja je u vrijeme prije početka turističke sezone, turističkim djelatnicima i građanima Pule, ponuditi Baranju kao zanimljivu destinaciju za posjetiti u rano proljeće. Ova hrvatska regija, nedovoljno je poznata, a karakterizira ju bogata eno-gastronomska tradicija uz bogatu tradiciju i prirodno bogatstvo.

Baranjski stol je atraktivnog izgleda, dugačak je oko 10 metara, a sva izložena hrana, besplatna je za kušanje posjetiteljima.

Tema Baranjskog stola u Puli će biti doručak, tako da na njemu planiramo izložiti više tipova kobasica, suhih i pečenih, dimljenih proizvoda (slanine, pečenice, kulena), aspik, čvarke, slanine, riblje paštete, kuhano dimljeno meso sa zapečenim grahom, kruh i mast te razne dodatke, ajvare, sireve i slastice, te ponuditi baranjska vina.
Otvaranje stola planiramo napraviti u 11 sati.

Provjerite kako je to izgledalo u ljetnoj i zimskoj varijanti:

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!