Baranja se predstavlja Istrijanima
Baranja kao turistička destinacija, predstaviti će se narednog vikenda u Puli, s početkom u 11 sati na prostoru tržnice. Ideja je u vrijeme prije početka turističke sezone, turističkim djelatnicima i građanima Pule, ponuditi Baranju kao zanimljivu destinaciju za posjetiti u rano proljeće. Ova hrvatska regija, nedovoljno je poznata, a karakterizira ju bogata eno-gastronomska tradicija uz bogatu tradiciju i prirodno bogatstvo.
Baranjski stol je atraktivnog izgleda, dugačak je oko 10 metara,
a sva izložena hrana, besplatna je za kušanje
posjetiteljima.
Tema Baranjskog stola u Puli će biti doručak, tako da na njemu
planiramo izložiti više tipova kobasica, suhih i pečenih,
dimljenih proizvoda (slanine, pečenice, kulena), aspik, čvarke,
slanine, riblje paštete, kuhano dimljeno meso sa zapečenim
grahom, kruh i mast te razne dodatke, ajvare, sireve i slastice,
te ponuditi baranjska vina.
Otvaranje stola planiramo napraviti u 11 sati.
Provjerite kako je to izgledalo u ljetnoj i zimskoj
varijanti:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
-
Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor
-
Svaki posao pa tako i ovaj, dodaje, ima svoje prednosti i nedostatke, a na kraju se najradije vraća kući u svoj Osijek
Izdvojeno
-
Donosimo vam recept za skuhati pravi baranjski fiš paprikaš i domaću tjesteninu
-
Moša je oduvijek bila poznata i kao pravi gradski kvart iliti, bolje rečeno, firtl u kojemu su živjeli pravi gradski dečki i cure koji su se uvijek, osim sitnih kavgi s Retfalčanima, držali zajedno
-
Nakon devet godina života u Irskoj kući se vratio i Osječanin Dino Dželihodžić
-
Kratka imena, dva sloga, to su trendovi: Liam, Noel, Lota, gotovo je doba Štefanija i Terezija
Reci što misliš!