Vijesti / Regija

Užas u Kneževim Vinogradima: Stavio štence u vreću, izmlatio ih pa bacio u kontejner

Užas u Kneževim Vinogradima: Stavio štence u vreću, izmlatio ih pa bacio u kontejner

U zakonu o zaštiti životinja piše da je vlasnik odgvoran i mora se pobrinuti za potomstvo svojih pasa, ako se već nije odlučio za njihovu kastraciju. No zakon mnogi ne poštuju, a to dokazuju i uznemirujuće fotografije objavljene na Facebook stranici Veterinarske stanice Beli Manastir.

Naime netko je štence stare jedva dva mjeseca stavio i vreću i tukao do smrti. Pronađeni su u kontejneru. Osam ih je ubijeno, a jedan se još bori za život.

"Stanovnici Kneževih Vinograda bi možda trebali biti zabrinuti za svoj život kada šeću ulicom. Ako je netko u stanju štence stare nepuna dva mjeseca staviti u vreću i tući do smrti pitamo se što bi taj netko mogao napraviti čovjeku?! Nakon što ih je dobro izmlatio i usmrtio odlučio ih je baciti u kontejner. Osam mrtvih i jedno koje se bori i dalje. Držimo fige da preživi bar on i pokaže tom "čovjeku" da ima i normalnih ljudi koji vole pse. Kneževi Vinogradi nisu veliko selo pa ako netko ima informaciju tko je imao jučer štence u svom dvorištu, a danas nema neka javi u inboks stranice kako ne bi ovakav prizor zatekli ponovno za 6 mjeseci", objavila je Veterinarska stanica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: Vijesti.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!