Vijesti

Zdravkove aktivnosti u GBowlingu

Više od 300 građana okušalo se u GZdravkovoj misiji rušenja čunjeva

Više od 300 građana okušalo se u GZdravkovoj misiji rušenja čunjeva

U petak, 15.11.2019. godine, u GBowlingu u trgovačkom centru Portanova održana je predzadnja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ je o događaju pod nazivom "GZdravko - misija rušenja čunjeva" koji je organiziran od strane Gradskog saveza za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek. 

Svaki mjesec Zdravko omogućuje građanima da se besplatno okušaju u jednoj sportskoj disciplini, a u studenom su za građane bila otvorena vrata GBowlinga. U kuglanju se okušalo više od 300 sudionika koji su na raspolaganju imali sat vremena na stazi sa svojim timom. Sudjelovali su građani svih uzrasta, sa svojim timom ili s timom sugrađana koji im je pridružen, a na dijelu staza snage su okušali i naši najmlađi sugrađani sa svojim obiteljima. Svim sudionicima smjernice su davali treneri Bowling kluba X, koji su ujedno pozvali sve građane da im se pridruže na njihovim treninzima utorkom i četvrtkom u večernjem terminu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon sportskog dijela programa, sudionici su se upućivali u Zdravkov zdravi kutak, gdje su im bili prezentirani proizvodi iz asortimana zdrave prehrane brojnih izlagača i gdje su organizirani različiti nagradni programi. 

I grupa Osječana koja svake subote u jutarnjim satima sudjeluje u besplatnim treninzima nordijskog hodanja također je bila dio ovoga programa, a većina njih se u kuglanju okušala prvi put u životu. Nakon toga, dio hodača prošetao je trgovačkim centrom Portanova sa štapovima za nordijsko hodanje, čime su dali poruku sugrađanima da se hodati uz pomoć štapova za nordijsko hodanje može uvijek i svuda te čime su uputili poziv sugrađanima da im se pridruže na jednom od treninga.

Cijeli događaj bio je ispunjen pozitivom i sportskim duhom, a niz građana stekao je i nova poznanstva, na što je Zdravkov tim osobito ponosan.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!