Sport / Rukomet

Nexe umalo ostao bez SEHA lige

Nexe umalo ostao bez SEHA lige

Očekivala se u posljednjem kolu pobjeda NEXE-a s čime bi Našičani potvrdili titulu viceprvaka Hrvatske. No, dogodilo se ono što je malo tko očekivao.

Poreč je u Našicama načinio pravi pothvat i zasluženo pobijedio. Srećom za Našićane Siscia je izgubila u Splitu pa je NEXE-u ipak još jednom pripalo mjesto “prvaka Hrvatske izvan Zagreba”.

Da je kojim slučajem Siscia slavila, Našičani bi ostali i bez Europe, ali i SEHA lige što bi bilo katastrofalno. Ovako, ostaje na klupskom vodstvu da analizira pad u završetku sezone. Imat će dosta vremena. Što se tiče same utakmice, Našičani su na odmor otišli s dva pogotka prednosti premda se odmah vidjelo kako neće to biti ni malo laka zadaća. Bez obzira na završetak sezone NEXE se ne može vaditi na umor, s obzirom na to da je Poreč stigao s deset igrača od kojih Gruičić uopće nije ulazio u igru. No, ostatak je odigrao iznad svojih mogućnosti. Vodili su pred kraj i tri razlike, a Našičani su osam sekundi prije kraja bili u prigodi za remijem. No, vratar Sladoljev obranom je izazvao slavlje među Porečanima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst:S.S. (www.glas-slavonije.hr)


Izdvojeno

Reci što misliš!