Sport / Rukomet

RK Đakovo ''Žutim srcem'' razveselio obitelj s osmero djece

RK Đakovo ''Žutim srcem'' razveselio obitelj s osmero djece

Posljednja utakmica na domaćem parketu u ovom dijelu sezone u kojoj je RK Đakovo lako došao do pobjede nad Hrvatskim Dragovoljcem (29:19), bila je humanitarnog karaktera.

rkdjakovo zuto srce495

Akcija popularnog naziva ''Žuto srce'' izmamila je osmijeh na lice obitelji s čak osmero djece, koja su prema njihovoj želji razveseljenja LCD televizorom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

RK Đakovo zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i pokazali svoje veliko srce. Veseli činjenica i da su se suci utakmice, kao i delegat, odrekli svojih dnevnica u korist humanitarne akcije.

Dragoj dječici želimo ugodne blagdane uz novi televizor, a njihovi osmijesi su svima najveći poklon! RK Đakovo uz pomoć ljudi velika srca, planira i dalje pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija i na taj način razveseliti srca onih koji to zaslužuju!

"Žute" u subotu (utakmica je na rasporedu od 19h) očekuje gostovanje u Senju u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone, u kojem rukometaši Đakova imaju priliku vratiti se kući sa 2 boda i tako potvrditi prvo mjesto na tablici!

Foto: rk-djakovo.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!