Sport / Rukomet

Nexe do treće pobjede u nizu

Nexe do treće pobjede u nizu

Brzinski pregled utakmice – Karlovac je u prvome dijelu u utakmici održavao odlični Luka Cindrić s čak 7 zgoditaka. Na odmor se otišlo u egalu, 17:17.

Nastavak donosi bolju obranu Nexea, eksploziju Perice Lelića na golu, zaustavljanje Cindrića na tek dva zgoditka. Napad se nadovezao na obranu, bili smo razigrani, maštoviti i izuzetno efikasni. Zasluženo nosimo bodove u Slavoniju!

Utakmica obostrano odlična, zapravo prava uživancija. Atmosfera prava rukometna, navijanje bez vrijeđanja. Istinski spektakl!
Za glasna razmišljanja iz Nexe orkestra izdvajam dvije violine - Igor Vujić i Perica Lelić.

 

RK KARLOVAC - RK NEXE 27:32 (17:17)

Igore, treća pobjeda Nexea u nizu. Sada je puno ljepši pogled na tablicu Lige za prvaka...
„Je, lakše se sada diše! Sami smo si zakomplicirali situaciju, sami smo se i izvadili iz iste. Više se nećemo vraćati u prošlost, gledamo samo naprijed prema cilju kojega svi dobro znaju. Ova nam je utakmica u Karlovcu stvarno bila biti ili ne biti, utakmica koju smo jednostavno morali pobijediti. Imali smo problema u prvome dijelu susreta, Luka Cindrić praktično je sam držao Karlovac u igri. U nastavku smo ga zatvorili, odigrali smo puno bolju obranu na čelu s Pericom Lelićem koji je vrhunski odradio drugih 30 minuta utakmice. Napad nam je bio strpljiv i organiziran, vrlo učinkovit. Kako smo i najavljivali, obrana je bila ključ uspjeha. Tako je zapravo u svim utakmicama jer sve kreće iz obrane. Večeras nam je obrana omogućila i nekoliko kontri iz kojih smo postigli lagane zgoditke koji su nas odveli do željenoga cilja – pobjede u Karlovcu."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vikend nam je slobodan, u Novigradu se igra završnica Kupa. U srijedu nas očekuje derbi u Zagrebu...
„Da, derbi...Utakmica s kojom smo zapravo najmanje opterećeni. Želja za pobjedom uvijek postoji, znamo mi svoje vrijednosti. Ali, Zagreb je ipak Zagreb. Nama su puno važnije utakmice koje slijede nakon derbija. Njih treba kvalitetno završiti kako bismo ostvarili željeni plasman na kraju doigravanja."

Perice, teško ali zasluženo...
„Da, znali smo što nas očekuje u Karlovcu, znali smo da neće biti lako. Imali smo imperativ pobjede, odigrali smo je maksimalno od samoga početka i zato smo na kraju nagrađeni uspjehom. Cijela je momčad odigrala odlično, zasluženo smo pobijedili. Mate je odlično odradio prvih 30 minuta na golu, Vujić je bio izuzetno efikasan u samoj završnici, Kozina ponovno odličan, Tomić i Obranović sjajni, Mrđenović, Slišković, Ivić, Knez, Božić Pavletić...baš svi uložili su maksimum, ostavili srce na terenu i zaslužili ove velike bodove. Ovo je bio pravi Nexe! Idemo dalje prema konačnom cilju – drugome mjestu u Lijepoj našoj!"


Za tjedan dana, u slijedeću srijedu, očekuje nas derbi...u Zagrebu...Croatia osiguranje – Nexe.

Tekst: RK Nexe


Izdvojeno

Reci što misliš!